Σοκ: Λιζ Τέιλορ και Τζον Κένεντι σε ερωτικό τρίο;

12.10.2012
Για την ερωτική ζωή της ηθοποιού θρύλου του παγκόσμιου κινηματογράφου έχουν γραφεί πολλά. Τώρα όμως προκύπτουν πληροφορίες που φέρνουν στο κρεβάτι της και… προέδρους!

Έχοντας παντρευτεί οκτώ φορές (δύο εκ των οποίων με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον) η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) έχει αποδείξει περίτρανα ότι της αρέσει η… ποικιλία!

Τώρα όμως, ένα νέο –χωρίς έγκριση φυσικά- βιβλίο που κυκλοφόρησε της προσάπτει ένα σωρό σχέσεις με τους περισσότερους από τους κινηματογραφικούς συμπρωταγωνιστές της, ενώ ανάμεσα στα ονόματα των εραστών της φιγουράρουν σε περίοπτη θέση αυτά των προέδρων των ΗΠΑ, Ρόναλτ Ρέιγκαν (Ronald Reagan) και Τζον Φ. Κένεντι (John F Kennedy).

Οι αποκαλύψεις γίνονται στο βιβλίο με τίτλο "Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια Κυρία" (Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame) που υπογράφουν οι Ντάνφορντ Πρινς (Danforth Prince) και Ντάργουιν Πότερ (Darwin Potter).

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι η Λιζ βρέθηκε με τον Ρέιγκαν όταν ήταν έφηβη ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά ένα "τρίο" αφού εκτός από την Τέιλορ και τον JFK στη συνεύρεση πήρε μέρος και ο ηθοποιός Ρόμπερτ Στακ (Robert Stack).

Σύμφωνα με το βιβλίο, η ηθοποιός που έμεινε στην ιστορία –μεταξύ άλλων ως "η γυναίκα με τα μωβ μάτια- φέρεται να έκανε την πρώτη αποκάλυψη σε μια φίλη υποστηρίζοντας ότι "ο Ρέιγκαν την αντιμετώπιζε ως μεγάλη γυναίκα και αυτό την εντυπωσίαζε".

"Καθίσαμε στον καναπέ του και καταλάβαινα ότι ήθελε να το κάνουμε αλλά δεν έκανε το πρώτο βήμα οπότε του την έπεσα εγώ", φέρεται να ομολόγησε η Λιζ Τέιλορ συμπληρώνοντας ότι μετά το "καυτό σεξ στον καναπέ η δράση μεταφέρθηκε στην κρεβατοκάμαρα".

Όσο για την "αριθμητική" του συμβάντος, φαίνεται ότι όταν συνέβη το… κακό, ο Ρέιγκαν ήταν 36 χρονών –σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας της Τέιλορ. Οπότε, μιλάμε για το 1947 καθώς γεννήθηκε το 1911, γεγονός που φέρνει τη γεννημένη το 1932 ηθοποιό στην τρυφερή ηλικία των 15 όταν την ξελόγιασε ο πρόεδρος.

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ τον Μάρτιο του 2011 σε ηλικία 79 ετών.

Ζ. Κ.