Αυτοκόλλητοι πια Πάτινσον και Στιούαρτ

17.10.2012
Τι και αν οι φήμες ήθελαν τον 26χρονο ηθοποιό να απαντά στο κέρατο της αγαπημένης του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Φαίνεται ότι οι δύο τους δεν μπορούν να κάνουν ο ένας χωρίς τον άλλο.


"Εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο, και εσύ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά"! Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να απαντήσει ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) σε όλους όσους απορούν με την απόφασή του να συγχωρήσει την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) για την απιστία της.

Θυμίζουμε ότι η 23χρονη ηθοποιός, όχι μόνο απάτησε τον Ρομπ με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) αλλά το παραδέχτηκε αστραπιαία μόλις δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες-πειστήρια του... εγκλήματος.

Λίγο αργότερα, όλως παραδόξως, βεβαίωνε τον Ρομπ ότι "δεν είχαν κάνει σεξ με τον Σάντερς", οπότε εκείνος είπε "ε, εντάξει βρε παιδιά, δεν έγινε και τίποτα".

Ο Πάτινσον δέχτηκε την άπιστη ξανά στην αγκαλιά του και μόλις χθες οι δυο τους έκαναν την πρώτη -αν και όχι επίσημη- κοινή εμφάνιση μετά το σκάνδαλο, πηγαίνοντας μαζί με την παρέα τους σε εστιατόριο του Λος Άντζελες.

Και όπως φαίνεται, το ζευγάρι είναι διαρκώς μαζί και δείχνουν ακριβώς "σα να μην πέρασε μια μέρα".

Μάλιστα, πληροφορίες του δικτύου Zillow.com, θέλουν την Κρίστεν να έχει αγοράσει ένα σπίτι αξίας $2.1 εκατομμυρίων λίγα μόλις λεπτά από το σπίτι όπου μένει ο καλός της μετά τον χωρισμό τους στη γειτονιά Λος Φελίζ της πόλης των Αγγέλων.

Και φυσικά, η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του "Twilight" συνεχίζεται. Δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι να στρωθεί το κόκκινο χαλί. Για να μην ξεχνιόμαστε!

Ζ. Κ.