Τάιρα Μπανκς: Θέλω παιδιά εδώ και τώρα!

17.10.2012
Σε προσωπικές αποκαλύψεις -αν και με μεγάλη δόση χιούμορ- προχώρησε το διάσημο μοντέλο σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.


Η Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks) ανήκει στη γενιά εκείνη των όμορφων γυναικών που καθιέρωσαν τον όρο "τοπ μόντελ" ενώ τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με το τάλεντ σόου "America's Next Top Model" που εμπνεύστηκε και παρουσιάζει με επιτυχία.

Ωστόσο, η 38χρονη καλλονή δεν κρύβει την ανησυχία της σχετικά με το "πότε θα γίνει μάνα".

"Είμαι έτοιμη να κάνω μερικά μωρά. Θέλω μωρά", παραδέχτηκε στον παρουσιαστή Στιβ Χάρβεϊ (Steve Harvey) η Τάιρα εξηγώντας ότι είναι κάτι που ήθελε εδώ και πολλά χρόνια αλλά πάντα το ανέβαλε.

"Από τότε που ήμουν 27 χρονών, θυμάμαι να λέω 'θέλω παιδιά σε τρία χρόνια'. Και τώρα έφτασα τα 38. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα μου. Τα ωάριά μου θα γίνουν, βραστά ή τηγανιτά ή ομελέτα εκεί μέσα, και γι' αυτό πρέπει να τα βάλω να... δουλέψουν", αστειεύτηκε η Τάιρα, δίνοντας όμως ακριβώς τη διάσταση που ήθελε στο θέμα της.

Βέβαια, ανάμεσα στα σχέδια της Μπανκς και την πραγματοποίησή τους στέκεται ένα μεγάλο εμπόδιο καθώς αυτό τον καιρό δεν υπάρχει άντρας στη ζωή της. Όμως εκείνη παραμένει αισιόδοξη.

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με ένα πολύ νεότερό της μοντέλο; Η Τάιρα ξεκαθαρίζει ότι δεν την ενδιαφέρουν οι μικροί.

"Δεν είμαι κούγκαρ εγώ", τονίζει χρησιμοποιώντας τον όρο με τον οποίο αποκαλούνται οι ώριμες γυναίκες που επιλέγουν τη συντροφιά νεότερων ανδρών.

Ζ. Κ.