Ολόγυμνη στην τηλεόραση η Σάντρα Μπούλοκ!

17.10.2012
Δύο γυναίκες -και μάλιστα διάσημες- γυμνές στα ντους να παίζουν... σφαλιάρες! Αυτό και αν είναι ενδιάφερον!


Παρά στο συνήθως γλυκό και χαμηλών τόνων προφίλ της, η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) που και που μας εκπλήσσει, όπως τη φορά που ανέβηκε στη σκηνή και φίλησε παθιασμένα στο στόμα την Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johanssonn).

Αυτή τη φορά η 48χρονη σταρ έκανε το θαύμα της "παίζοντας" την κακιά για ένα σκετσάκι που θα προβληθεί στο τηλεοπτικό σόου "Chelsea Lately". Και μάλιστα χωρίς τα ρούχα της!

Στο σκετσάκι αυτό φαίνεται αρχικά η Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler) να κάνει γυμνή ντους στο μπάνιο του προσωπικού, όταν ξαφνικά ορμάει μέσα η Σάντρα -επίσης τσιτσίδη- και αρχίζει να τη μαλώνει, μεταφέροντας μάλιστα επαγγελματικές συμβουλές από τη δασκάλα του είδους!

"Έχεις ευθύνη να είσαι μια αξιοπρεπής οικοδέσποινα τοκ σόου. Και αυτά έρχονται κατευθείαν από το στόμα της Όπρα (Oprah) στο αυτί μου, από εκεί στο στόμα μου, μετά βγαίνουν από εκεί, πηγαίνουν στο αυτί σου, κατεβαίνουν στο σώμα σου, βγαίνουν από τον κόλπο σου, μπαίνουν στον δικό μου και βγαίνουν από τον κό** μου", ξεκίνησε το... μπερτάκι η Μπούλοκ συνεχίζοντας γρήγορα στον ίδιο τόνο

"Στο σύνολο το μήνυμα είναι ότι είσαι μια τεράστια απογοήτευση. Το ότι είσαι το μοναδικό άτομο στη βραδινή τηλεοπτική ζώνη που έχει μερικά γυναικεία χαρακτηριστικά (!) δεν σου δίνει και το ελευθέρας. Οφείλεις να αποτελείς παράδειγμα για τα νέα κορίτσια και... θα πρέπει να κόψεις και το ποτό", συνέχισε η Σάντρα και σπλατς, νάσου και το πρώτο χαστούκι!

Και ο χείμαρρος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η Σάντρα της είπε ότι πρέπει να σταματήσει να "κοιμάται με τους καλεσμένους της". Και πάρε και το δεύτερο χαστούκι!

"Εγώ γι' αυτό δεν έχω έρθει ποτέ στην εκπομπή σου. Δεν θέλω να κοιμηθώ μαζί σου", τόνισε η Μπούλοκ, κάνοντας το θέμα πιο προσωπικό.

Και σε αυτό το σημείο το πράγμα χόντρυνε επικίνδυνα όταν η Μπούλοκ κοίταξε προς τα κάτω και είδε ότι η Χάντλερ ουρούσε μπροστά της.

"Και τώρα τι; Κατουράς; Δεν κάνουμε τσισάκια στα ντους πια. Κάνουμε τσισάκια στην τουαλέτα", έκανε η Σάντρα σαν να μιλάει σε μωρό.

Στη συνέχεια του σόου, η Τσέλσι, που τυγχάνει κολλητή της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) αποκάλυψε ότι ενώ η ίδια γύρισε τη σκηνή πραγματικά τσιτσίδη, η Σάντρα φορούσε "ένα στριγκάκι και καλύπτρες για τις ρόγες". Έτσι, σε περίπτωση που κάποιος είχε απορία.

Ζ. Κ.