Τα ύστερα: Πρόταση να συνεργαστούν Βίσση με Βανδή;

17.10.2012
Και όμως έγινε και τούτο. Ή τουλάχιστον αυτό θέλουν τα δημοσιεύματα να έγινε; Τι; Έγινε πρόταση σε Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή να συνεργαστούν επί πίστας!!!

Στις προηγούμενες εποχές των παχέων αγελάδων και κασέ, τότε που η λέξη "σταρ" φτουρούσε σα νόημα, ούτε κατά διάνοια θα σκέφτονταν να προτείνουν επίσημα στις "αιώνιες", Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή να συνεργαστούν επί πίστας. Γιατί ως τρελή σκέψη κι επιθυμία των "ουδέτερων", δηλαδή αυτών που δεν ήταν ούτε "Βισσικοί" ούτε "Βανδικοί" μία τέτοια συνεργασία - τότε - θα ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της μπουζουκο-ιστορίας.

Τα χρόνια πέρασαν, η "κόντρα" ανάμεσα τους ξεθύμανε, η κρίση ήρθε και μαζί με τον απλό κοσμάκη χτύπησε αλήπυτα και τη νύχτα. Οι μέρες συρρικνώθηκαν, τα νυχτοκάματα έπεσαν κατακόρυφα και πλέον οι σταρ συνεργάζονται με άλλους σταρ μπας και μαζέψουν τον κόσμο ή προτιμηθούν από τους συλλόγους για χορούς. Και μάλλον η ανάγκη της συνεργασίας μεγάλων ονομάτων, έκανε επιχιερηματία νυχτερινού κέντρου, να προτείνει την... απόλυτη συνεργασία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Αθηνών πρότεινε στην Βίσση να συνεργαστεί επί πίστας με την πάλαι ποτέ "αιώνια". Εννοείται ότι και από τις δύο εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι", (πόσο άλλο να τις τσακίσει η άτιμη η κρίση), αλλά τα δημοσιέυματα λένε ότι ο επιχειρηματίας δείχνει να επιμένει.

Για να δούμε... Λες να τα καταφέρει;;;;