Άρχισε τα τσιλιμπουρδίσματα η Κέιτι Χολμς

17.10.2012
Αρχίζει να ξαναβρίσκει τον πιο χαλαρό εαυτό της η πρώην κυρία Κρουζ, και το κάνει στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.


Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) δείχνει να έχει αφήσει πίσω της για τα καλά το διαζύγιο με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και παρόλο που βασικό της μέλημα παραμένει η μονάκριβη Σούρι (Suri) της, φαίνεται ότι έχει βάλει κι άλλα θέματα "μπροστά".

Η 33χρονη ηθοποιός ετοιμάζει την επαγγελματική της επιστροφή έχοντας μάλιστα ποντάρει πολλά σε αυτό.

Κατά τη διάρκεια του 6χρονου γάμου της με τον Κρουζ, η καριέρα της Κέιτι είχε μείνει στάσιμη -για να το πούμε... ευγενικά!

Τώρα πια, έχοντας τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες, η Χολμς αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικογενειακή κωμωδία "Dead Accounts" που θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ δίπλα στον Νόρμπερτ Λίο Μπατζ (Norbert Leo Butz).

Παρόλο που στο έργο ερμηνεύουν τους ρόλους δύο αδελφών, η Κέιτ και ο Νόρμπερτ, λέγεται ότι έχουν αναπτύξει μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί και γυρίστηκε κατά τη διάρκεια πρόσφατης φωτογράφησης για την προώθηση της παράστασης, οι δύο ηθοποιοί δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο τη συνεργασία τους.

Όσο για τον 50χρονο πρώην σύζυγο της Χολμς; Πληροφορίες θέλουν και τον Τομ Κρουζ να έχει δεχτεί την ξαφνική αλλαγή στην προσωπική του ζωή, παρόλο που λέγεται ότι σκέφτεται μέχρι και να αλλαξοπιστήσει!

Θεωρώντας τη σαϊεντολογία σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τα προβλήματα στην προσωπική του ζωή, λέγεται ότι ο Κρουζ σκέφτεται να αποχωρήσει. Αν συμβεί αυτό, τότε τι να πούμε; Όλα τα άλλα θα είναι πιθανά...

Ζ. Κ.