Πού πήγε γαμήλιο ταξίδι η Αν Χάθαγουεϊ;

23.10.2012
Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της μόλις επέστρεψαν από τον μήνα του μέλιτος.

Η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) και ο Άνταμ Σούλμαν (Adam Shulman) παντρεύτηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου σ' ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο Μπιγκ Σαρ της Καλιφόρνια και στις 3 Οκτωβρίου εθεάθησαν στο αεροδρόμιο τους Λος Άντζελες όπου έφευγαν για το γαμήλιο ταξίδι.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, οι νιόπαντροι πέρασαν τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες τους σε άκρως ρομαντικούς προορισμούς κυρίως στην Ευρώπη.

Η πρώτη στάση του ζεύγους λέγεται ότι ήταν το Λονδίνο, μετά το Παρίσι και αργότερα πέρασαν και από το Μαρόκο.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η 29χρονη σταρ πούλησε τις φωτογραφίες του γάμου της έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, το οποίο θα διαθέσει υπέρ του δικαιώματος των ομοφυλόφιλων να παντρεύονται μεταξύ τους καθώς και για τους σκοπούς της Αμερικανικής Καρκινικής Εταιρείας (American Cancer Society).

Η Χάθαγουεϊ δεν έκρυψε ποτέ ότι ο αγαπημένος της αδελφός, Μάικλ (Michael) είναι γκέι, εξ ου και η ευαισθησία στο θέμα των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων.

Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια η ηθοποιός, αποφάσισε να εγκαταλείψει την καθολική πίστη καθώς "εφόσον δεν είχε θέση για τον αδελφό της εκεί, δεν είχε ούτε και για εκείνη".
Ζ. Κ.