Η Ναόμι Κάμπελ ετοιμάζει το πάρτι του αιώνα

25.10.2012
Ο αγαπημένος της 42χρονης καλλονής έχει γενέθλια και εκείνη οργανώνει για χάρη του ένα πάρτι-υπερπαραγωγή.


Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) λέγεται ότι "ξεπέρασε τον εαυτό της" στις προετοιμασίες για τις τετραήμερες εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Βλαντιμίρ Ντορόνιν (Vladimir Doronin) που γίνεται 50 χρονών.

Πληροφορίες θέλουν τη μαύρη γαζέλα της πασαρέλας να έχει νοικιάσει το ιστορικό παλάτι Ραμπά (Rambagh Palace) στη Τζαϊπούρ, όπου ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η προεδρική σουίτα στοιχίζει $12.282 (€9.340) τη βραδιά!

Σύμφωνα με τη New York Post, στις προσκλήσεις –που παρεμπιπτόντως έχει ήδη στείλει η Ναόμι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου- φιγουράρει ο Ρώσος επιχειρηματίας φωτογραφημένος σε εντυπωσιακό στυλ... Τζέιμς Μποντ.

Τα γενέθλια του Ντορόνιν είναι στις 7 Νοεμβρίου, αλλά οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν από τις 4 και θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Ινδίας.

Για να οργανώσει –αλλά και να πραγματοποιήσει- τα σχέδιά της στην εντέλεια, η Ναόμι λέγεται ότι έχει προσλάβει τον καλύτερο του είδους. Ο Ομάρ Σερίφ (Omar Cherif), ιδιοκτήτης του OC Travel, με βάση το Παρίσι, έχει αναλάβει τα πάντα. Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα έξοδα.

"Η Ναόμι θέλει να οργανώσει το πάρτι του αιώνα", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της Κάμπελ έχουν αναλάβει ακόμη και το θέμα της έκδοσης βίζας για τους καλεσμένους.

Μόνο τα καλύτερα για το αγόρι της θέλει η Ναόμι.

Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι μαζί από το 2008. Όταν η Ναόμι έγινε 40 χρονών το 2010, ο Βλαντιμίρ είχε οργανώσει ένα χλιδάτο πάρτι στη γαλλική ριβιέρα για την αγαπημένη του που άφησε εποχή με τους Black Eyed Peas και την Γκρέις Τζόουνς να τραγουδούν για εκείνη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους τότε ήταν η Ντονατέλα Βερσάτσε, η Κέιτ Μος, ο Τζιόρτζιο Αρμάνι, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ρομάν Αμβράμοβιτς, τους οποίους αναμένεται να δούμε και στο πάρτι που… ανταποδίδει στον αγαπημένο της η Ναόμι Κάμπελ.

Ζ. Κ.