Πόσες βέρες φόρεσε ο Τζάστιν στην Τζέσικα;

31.10.2012
Όλοι πρόσεξαν το τεράστιο μονόπετρο στο δάχτυλο της 30χρονης ηθοποιού, το οποίο έσπευσε να επιδείξει η ίδια στους παπαράτσι την επομένη του γάμου της στη Νότια Ιταλία, όμως λίγοι ξέρουν ότι δεν ήταν το μόνο δαχτυλίδι που της χάρισε ο καλός της.

Όπως αποκάλυψε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake ) στο περιοδικό People, το ζευγάρι συνεργάστηκε απ' ευθείας επί πολλούς μήνες με τον σχεδιαστή Λεόρ Γερουσαλμί του οίκου Jewelers of Las Vegas, για να δημιουργήσουν τόσο τις βέρες τους, όσο και το μονόπετρο των 18 καρατίων της Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel ).

Στόχος τους ήταν τα σύμβολα της ένωσης τους να είναι προσωπικά και ιδιαίτερα ώστε να τους θυμίζουν πόσο ξεχωριστός είναι ο ένας για τον άλλον.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δαχτυλίδι του 31χρονου ηθοποιού είναι το πιο λιτό κομμάτι απ' όλα, δηλαδή μια απλή βέρα από κίτρινο χρυσό σε μπομπέ σχήμα και σφυρήλατο τελείωμα. Όμως η Τζέσικα δεν σταμάτησε στη μία (και καθιερωμένη) βέρα αλλά σε... τέσσερις παρακαλώ οι οποίες μπορούν να φορεθούν όλες μαζί, συνοδεύοντας το μονόπετρο, αλλά και μεμονωμένα, σε περίπτωση που η σταρ βρίσκεται σε μια πιο σπορ διάθεση.

Έτσι, κατέληξαν σε δύο βέρες ίδιες με του Τζάστιν και δύο άλλες από λευκόχρυσο επικαλυμμένες με ρόδιο (σ.σ. πολύτιμο μέταλλο, ακριβότερο από τον χρυσό) και στολισμένες με διαμάντια.
Το σύνολο ταιριάζει απόλυτα με το διαμάντι των 18 καρατίων που είναι δεμένο επίσης με λευκόχρυσο επικαλυμμένο με ρόδιο και συνοδεύεται από δύο ακουαμαρίνες, την πέτρα που συμβολίζει τον γενέθλιο μήνα της Μπίελ (καθότι Ιχθύς στο ζώδιο).

Η ίδια φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα κοσμήματα κι ενώ φόρεσε μόνο μία από τις τέσσερις βέρες της στην τελετή, στις 19 Οκτωβρίου, συνδύασε το μονόπετρο με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Martin Katz, δεμένα με ροζ χρυσό και πλαισιωμένα από 96 επίσης ροζ μπριγιαντάκια που έδενε με το ροζ (εννοείται) νυφικό της με την υπογραφή του οίκου Giambattista Valli.

Μέσα σε τόση χλιδή, ήταν επόμενο ο Τζάστιν να νιώσει μεγάλη αμηχανία και να ζητήσει δημόσια συγνώμη για το γαμήλιο -υποτίθεται χιουμοριστικό- βίντεο που είχε ετοιμάσει ο κολλητός του και μεγαλομεσίτης, Τζάστιν Χάτσελ, όπου πραγματικοί άστεγοι του Λος Άντζελες εμφανίζονται να δίνουν ευχές στο ζευγάρι και να ζητούν συγνώμη που δεν θα μπορούσαν να παρευρεθούν σ' αυτή τη σεμνή τελετή η οποία κόστισε μόλιας 6,5 εκατομμύρια δολάρια...