Στιούαρτ: Γυμνή στο πλευρό του Πάτινσον στην πρεμιέρα!

13.11.2012
Προκλητική και σκανδαλώδης θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η πρώτη εμφάνιση του διάσημου κινηματογραφικού ζεύγους μετά το σκάνδαλο της απιστίας που έφερε τον χωρισμό, έστω και προσωρινού. Τυχαίο; Δεν νομίζω…


Η επίσημη πρεμιέρα της τέταρτης και τελευταίας ταινίας του επιτυχημένου κινηματογραφικού φραντσάιζ "Twilight" αναμενόταν με μεγάλη αγωνία, όχι μόνο για το έργο αυτό καθαυτό, αλλά και για το… κοινωνικό κομμάτι του θέματος!

Όλοι περίμεναν να δουν αν ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) θα συνόδευε την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) στο κόκκινο χαλί δείχνοντας και επίσημα ότι τη συγχώρησε για το κέρατο που του έριξε πριν από μερικούς μήνες. Και αν όντως οι δύο ηθοποιοί πόζαραν μαζί, πώς θα ήταν αλήθεια μεταξύ τους;

Ε, λοιπόν, η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε και οι δύο σταρ έδωσαν στο κοινό τους ακριβώς αυτό που ήθελαν. Και με το παραπάνω…

Η 23χρονη Στιούαρτ εμφανίστηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της Χαραυγής κόβοντας –κυριολεκτικά- την ανάσα τόσο με τα ρούχα και στάιλινγκ όσο και με το όλο στήσιμο και τον αέρα σιγουριάς που απέπνεε.

Η Κρίστεν επέλεξε να φορέσει μια πολύ σέξι, μάξι τουαλέτα του Zuhair Murad σε απαλό χρυσό χρώμα –σχεδόν του δέρματος- με έναν στενό κορσέ στο επάνω μέρος και μια δανδελένια ολοκληρωτικά διάφανη φούστα από κάτω.

Χωρίς να διστάσει να ποζάρει ούτε λεπτό η Κρίστεν σχεδόν καμάρωνε για τη γύμνια της και τα ασορτί προσεκτικά επιλεγμένα εσώρουχά της, ενώ η επιλογή του χτενίσματος σε παλιό χολιγουντιανό στυλ συμπλήρωνε άψογα το όλο βαμπ λουκ.

Κάνοντας μια πολύ εντυπωσιακή είσοδο, η Στιούαρτ χαμογελούσε στους πάντες, υπέγραψε αυτόγραφα και όλη την ώρα έδειχνε απίστευτα σίγουρη για τον εαυτό της, κάνοντας την πιο μαζεμένη –σχεδόν αγοραφοβική- εικόνα που είχαμε μέχρι για εκείνη να μοιάζει απίστευτα μακρινή.

Δίπλα της, ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) έλαμπε μέσα στο -τελευταία λέξη της μόδας- σμαραγδί Gucci κοστουμάκι του, το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με ένα ανοιχτό γκρι πουκάμισο και ποντικί γραβάτα.

Ο 26χρονος ηθοποιός κρατούσε σχεδόν διαρκώς την Κρίστεν αγκαλιά και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να αστειεύονται μεταξύ τους δείχνοντας σαφώς πως όποιο πρόβλημα υπήρχε ανήκει στο παρελθόν.

Παρά τον σάλο που προκλήθηκε από την απιστία, τον χωρισμό και την επανασύνδεση του διάσημου ζεύγους κανείς από τους δύο δεν μίλησε ποτέ σχετικά ανοιχτά.

Τόσο ο Πάτινσον όσο και η Στιούαρτ απέφυγαν τις καθαρές απαντήσεις σε ανάλογες ερωτήσεις κάνοντας σαφή τη διάθεσή τους να κρατήσουν συναισθήματα και πραγματικά γεγονότα για τον εαυτό τους.

Εξάλλου και η εμφάνισή τους στη χθεσινή πρεμιέρα στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος κινήθηκε: "Δεν πάει να λέτε ό,τι θέλετε. Εμείς μόνο πιο δυνατοί θα βγούμε", είναι σαν να λένε οι δύο πρωταγωνιστές και σε όποιον αρέσουν…

Ζωή Κίττα