Χολμς & Κρουζ: Γιατί θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα;

20.11.2012
Μπορεί να τον χώρισε, όμως φαίνεται ότι η διάσημη ηθοποιός ακόμη τον νοιάζεται τον πρώην σύζυγο.


Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) σκέφτεται σοβαρά να προσκαλέσει τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) να περάσει τις γιορτές μαζί με την ίδια και την κόρη τους, Σούρι (Suri). Πώς προέκυψε, όμως, αυτό;

"Η Κέιτι έχει επιτέλους τακτοποιηθεί στη νέα της ζωή και πατάει γερά στα πόδια της. Νιώθει, λοιπόν, έτοιμη μέχρι και να βρεθεί μαζί με τον Τομ ξανά. Και να του μιλήσει", μεταφέρει πηγή του περιοδικού "Grazia" προσθέτοντας ότι η 33χρονη ηθοποιός δεν ξεχνά πόσο αγαπά η κόρη της τον μπαμπά της.

"Η Κέιτι ξέρει καλά πόσο θα ήθελε η Σούρι να περάσει τις γιορτές μαζί με τον μπαμπά της -και το αντίθετο φυσικά. Της λείπει ο Τομ και ανησυχεί πολύ για την υγεία του", συνεχίζει η πηγή τονίζοντας ότι η αγωνία της Κέιτ έρχεται από την ταλαίπωρη εικόνα του Κρουζ, όπως αυτή έρχεται από τις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως ο 50χρονος σταρ έχει μήνες να δει τη Σούρι, γεγονός πολύ παράξενο με δεδομένη την πολύ στενή τους σχέση. Το πρόγραμμα του Κρουζ είναι πολύ φορτωμένο με διαρκή γυρίσματα, όπως ήταν πάντα, όμως τώρα υπάρχουν δύο άλλα δεδομένα που προφανώς δημιουργούν πρόβλημα στην συνάντησή του με τη Σούρι.

Μέχρι τον χωρισμό, η Κέιτ έπαιρνε τη μικρή και επισκεφτόταν συχνά τον μπαμπά σε όποιο μέρος του κόσμου είχε γυρίσματα, έτσι η επαφή δεν χανόταν.

Τώρα, αφενός η μαμά δεν πηγαίνει τη μικρή στον μπαμπά, αφετέρου, η Σούρι άρχισε σχολείο και δεν μπορεί να απουσιάζει τόσο εύκολα.

Όσο για τον ίδιο τον Κρουζ; Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι του λείπει τόσο πολύ η κόρη του που είναι έτοιμος μέχρι και να εγκαταλείψει τη σαϊεντολογία αν είναι να την έχει πίσω. Και μαζί τη μαμά της. Για να δούμε...

Ζωή Κίττα