Τι κρύβει το αντίο του Ντέιβιντ Μπέκαμ;

20.11.2012
Πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την Αμερική ο διάσημος ποδοσφαιριστής με την οικογένειά του, όμως τώρα πια, έχουμε και ντοκουμέντα.


Το 2007, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) πήρε τη Βικτόρια (Victoria) και τους τρεις γιους τους και μετακόμισαν στο Λος Άντζελες όπου είχε συμφωνήσει να παίζει για την ομάδα των Γκάλαξι.

Αφού συμπληρώθηκε το αρχικό 5ετές συμβόλαιο που είχε συμφωνηθεί αρχικά, ο 37χρονος άσσος υπέγραψε μια "επιμήκυνση" δύο ακόμη χρόνων. Φαίνεται όμως ότι τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί αυτός ο χρόνος.

Χθες το βράδυ, ο Ντέιβιντ ανακοίνωσε επίσημα πως το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας θα είναι και το τελευταίο του με τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες. Ωστόσο, ο Μπεκς ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι "κρεμάει τα παπούτσια του". Αντίθετα, "παραμένει ενεργός και ελπίζει για μια τελευταία πρόκληση".

Όσο για τον επόμενο σταθμό της οικογένειας; Ακούγονται πολλά αλλά τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμη. Παρίσι, Αυστραλία, Λονδίνο, Νέα Υόρκη –για τη δουλειά της Βικτόρια- είναι μόνο μερικοί από τους πιθανούς προορισμούς.

"Πέρασα υπέροχα εδώ στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, ήθελα να βιώσω μια τελευταία πρόκληση πριν το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας", έγραφε στη δήλωσή του ο Μπέκαμ τονίζοντας ότι στο μέλλον θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με τον χώρο και σε ιδιοκτησιακό επίπεδο.

Ο Ντέιβιντ ξεκίνησε την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου έπαιξε για 12 χρόνια πριν περάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, από όπου έφυγε για τους Γκάλαξι το 2007.

Ζ. Κ.