Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς;

23.11.2012
Φαίνεται ότι η όλη… διαταραχή που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια η πριγκίπισσα της ποπ της άφησε μερικά κουσούρια.


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) μπήκε στη σόουμπιζ ως παιδί θαύμα και φαίνεται ότι στην πορεία η πίεση ήταν τόσο μεγάλη που δεν άντεξε. Μέχρι που κατάρρευσε το 2008. Από τότε βρίσκεται υπό επιτήρηση με τον πατέρα της να εκτελεί χρέη κηδεμόνα τα οποία έχει μοιραστεί με τον αρραβωνιαστικό της τους τελευταίους μήνες.

Ωστόσο το στρες έχει "χαρίσει" στην 30χρονη σταρ μια πολύ νευρική και κακή συνήθεια: Η Μπρίτνεϊ τρώει τα νύχια της –και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Νύχια, πετσάκια, δάχτυλα… όλα τα μασάει η Σπίαρς με αποτέλεσμα τα χέρια της να έχουν τραυματιστεί τόσο που να μην επιδέχονται διόρθωσης.

Όπως προκύπτει εύλογα λοιπόν, μόνο και μόνο η ιδέα ενός μανικιούρ κάνει την Μπρίτνεϊ να βγάζει… σπυράκια.

"Το μανικιούρ τρομοκρατεί την Μπρίτνεϊ", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Star" τονίζοντας ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπορεί ούτε να κοιτάξει το ψαλίδι ή το πενσάκι. Της έχει δημιουργηθεί ψύχωση. Γεγονός που κάνει πολύ δύσκολο να εμφανίζεται έστω και κάπως περιποιημένη αφού μόνο με ψεύτικα νύχια σώζεται κάπως η κατάσταση. Και αν…

Πάντως οι φήμες σχετικά με τις δυσκολίες που περνά η σχέση της με τον Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) παραμένουν ισχυρές και όσο δεν ανακοινώνουν ημερομηνία για τον γάμο, τόσο και αυτές πληθαίνουν.

Ζωή Κίττα