Όλη η αλήθεια για τον «χωρισμό» Τόλη - Γκερέκου

26.11.2012
Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει σάλος με την αποκάλυψη ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερεκου είναι κοντά στο διαζύγιο.

Μάλιστα, είχε βγει και ο ανιψιός του Βοσκόπουλου, Τόλης Παστός κι επιβεβαίωνε τις φήμες υποστηρίζοντας ότι ο θείος του μένει στην Γλυφάδα και η Γκερέκου στην Κέρκυρα. Οι αντιδράσεις του ζευγαριού ήταν άμεσες και άτομα από το περιβάλλον τους διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες περί χωρισμού.

Μάλιστα, το ζευγάρι με επίσημη ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους έβαλαν τέλος στην ιστορία αυτή. Ωστόσο, οι τελευταίες φήμες φαίνεται ότι έφεραν μία μεγάλη κόντρα στην οικογένεια του Βοσκόπουλου. Από τη μία ο ανιψιός του υποστηρίζει τις φήμες περί διαζυγίου και από την άλλη ο ξάδερφος του τραγουδιστή, Αντώνης Βοσκόπουλος, δηλώνει ότι ο Παστός είναι στο περιθώριο και δεν έχει καμία πρόσβαση στην οικογένεια.

Κι ενώ οι φήμες είχαν φουντώσει για τα καλά, η Γκερέκου έκανε νέα σόλο εμφάνιση, όμως τούτη τη φορά με τον δικό της τρόπο διέψευσε τα δημοσιεύματα. Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε με τη βέρα της στο αριστερό(!!!) κι έτσι έκλεισε τα στόματα εκείνων που γι ακόμη μία φορά την χωρίζουν με τον Βοσκόπουλου.