Διαμαρτύρονται οι σμηνίτες για τη μεταχείριση σε Ματέο

26.11.2012
Αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, ο Ματέο Παντζόπουλος δεν ήθελε να τον συνοδεύσει η Ελένη Μενεγάκη μέχρι το στρατόπεδο στην Τρίπολη

για να μη γίνει show από κάμερες και φωτογράφους έξω στην Πύλη. Αλλά κοίτα να δεις και αυτό που εύχεσαι, αυτό σε βρίσκει. Γιατί μπορεί ο Ματέο να γλίτωσε το show έξω, όμως μέσα στο στρατόπεδο ο ίδιος έχει γίνει θέμα και χωρίς τη... βοήθεια της Ελένης. Ολομόναχος κατάφερε να ξεσηκώσει τους υπόλοιπους σμηνίτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο Παντζόπουλος μόλις κατετάγη, μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Κέντρου, για τις απαραίτητες εξετάσεις, όπως προβλέπεται βάσει διαδικασίας στο στρατό. Έλα, όμως, που η απουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπόλοιπους σμηνίτες κι άρχισαν τα σχόλια και τα παράπονα!

"Τον είχαν στο αναρρωτήριο κι αυτός είχε λιώσει να λύνει Sudoku, ενώ εμείς είχαμε λιώσει στην αγγαρεία", φέρεται να δηλώνει σμηνίτης της Α' Μοίρας, ενώ γενικά υπάρχουν αντιδράσεις από σμηνίτες για ευνοϊκή μεταχείριση του αγαπημένου της Ελένης. Χαμός φαίνεται ότι έγινε και με το κινητό του, αφού ακούστηκε ότι δεν το παρέδωσε επειδή ήθελε να επικοινωνεί με την Μενεγακη.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το παρέδωσε κανονικά, αφού δεν επιτρέπεται στο στρατό να κυκλοφορούν κινητά τελευταίας τεχνολογίας, και δη αυτά που διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα!

Πάντως, την Παρασκευή ο Ματέο πήγε στο πεδίο βολής να εξασκηθεί στη σκοποβολή με τους υπόλοιπους σμηνίτες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα