Πριγκίπισσα Κέιτ: Χάλια τα γράμματά σου, αγάπη μου!

26.11.2012
Μία αρκετά συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή είχε το Σαββατοκύριακο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (William) όταν μαζί με τη σύζυγό του επισκέφτηκε το γήπεδο της ομάδας ράγκμπι στο Κάρντιφ.


Ο 30χρονος δούκας του Κέιμπριτζ είχε ξαναβρεθεί εκεί το 1995 συνοδεύοντας τη μητέρα του, Νταϊάνα (Diana) και για του λόγου το αληθές, έδειξε στην Κέιτ (Kate) το γραφείο επισκεπτών που είχε υπογράψει τότε.

Τότε ο Γουίλιαμ ήταν 12 χρονών και είχε γράψει το όνομά του με ιδιαίτερη προσοχή κάτω από της μητέρας του ενώ η τωρινή υπογραφή του ήταν σαφώς πιο… τσαπατσούλικη. Ειδικά δίπλα στο κομψότατο "Catherine" με το οποίο υπέγραψε η σύζυγός του.

Πέρα από τις υπογραφές το ζευγάρι παρακολούθησε το αγώνα της ομάδας της Ουαλίας με τη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια μίλησε με πρώην παίκτες που έχουν τραυματιστεί και υποσχέθηκε να τους παράσχει την όποια βοήθεια χρειάζονται.

Όσο για τις στυλιστικές επιλογές τους; Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ εμφανίστηκαν απόλυτα κομποζαρισμένοι σε αυτή τους την εμφάνιση με τη δούκισσα να φορά ένα κόκκινο παλτό τριών τετάρτων με ασορτί ζώνη στη μέση και τον σύζυγό της με ριγέ κόκκινη γραβάτα.

Για την ιστορία να υπογραμμίσουμε ότι το συγκεκριμένα παλτουδάκι το έχουμε ξαναδεί καθώς η Κέιτ το έχει φορέσει τον περσινό Νοέμβριο σε εκδήλωση της Unicef στην Κοπενχάγη.

Πάντως, για να πούμε και την αλήθεια, κοιλίτσα δεν φάνηκε παρόλο που οι φήμες θέλουν το πριγκιπικό ζεύγος να ετοιμάζει την επίσημη ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη που λέγεται ότι θα δημοσιευτεί τον Δεκέμβρη.

Ζωή Κίττα