Μουστάκα: Το «κορίτσι» του Κανάκη ερωτεύτηκε μπασκετμπολίστα

26.11.2012
Μπορεί οι φήμες και τα δημοσιεύματα να ήθελαν κατά καιρούς τον Αντώνη Κανάκη ζευγάρι με την Χριστίνα Μουστάκα, όμως η μελαχρινή συνεργάτιδα του αλλού «έδινε» την καρδιά της.

Μετά το άδοξο τέλος της σχέσης της με γνωστό επιχειρηματία (έλεγαν ότι το ζευγάρι ήταν κοντά στο γάμο) η Χριστίνα για λίγο καιρό ξαπόστασε και ξανά προς τον έρωτα τράβηξε. Και τούτη τη φορά την καρδιά της έκλεψε νεαρός μπασκετμπολίστας!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (γιος του Μπόμπαν) είναι το αγόρι που έβαλε «τρίποντο» στην εκρηκτική Μουστάκα. Η σχέση τους, όπως διαβάζουμε, είναι στις αρχές της, ενώ το κονέ φαίνεται ότι έγινε μέσα από το Facebook. Αν και κάποιοι λένε ότι έγινε με τον... πατροπαράδοτο τρόπο, δηλαδή γνωρίστηκαν μέσω φίλων.

Όποια κι αν από τις δύο εκδοχές ισχύει, σημασία έχει ότι Μουστάκα και Γιάνκοβιτς φέρονται ενθουσιασμένοι από τη γνωριμία τους. Και πώς να μην είναι άλλωστε. Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης του Πανιωνίου εξελίσσεται σε μεγάλος καρδιοκατακτητής και... «μοντελοπνίχτης» αφού πριν την Χριστίνα είχε σχέση με το μοντέλο Μάντη Περσάκη, η οποία έκανε pillates στο πρωινό του ΑΝΤ1.