Οι Μπραντζελίνα "γλυκάθηκαν" από τον γάμο

27.11.2012
Μπορεί να πιέστηκαν από τα παιδιά τους για τον αρραβώνα, όμως οι διάσημοι ηθοποιοί παραδέχονται ότι η όλη ιστορία τους αρέσει τελικά.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν είχαν φανταστεί πόσο θα επηρέαζε τη ζωή τους η επισημοποίηση της σχέσης τους.

Μιλώντας σε εκπομπή του Extra ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) παραδέχτηκε ότι με την καλή του "κάνουν άλματα" στο πώς αντιλαμβάνονται πια το όλο θέμα του γάμου.

"Οφείλω να παραδεχτώ ότι δεχτήκαμε πίεση από τα παιδιά μας. Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο πολλά σήμαινε για εκείνα να αρραβωνιαστούμε, όμως τελικά δεν είχαμε αντιληφθεί πόσα πολλά σήμαινε και για εμάς τους ίδιους", παραδέχτηκε ο 48χρονος σταρ μη δίνοντας όμως καμία πληροφορία για τον γάμο.

Κατά τα άλλα η οικογένεια Τζολί-Πιτ εμφανίζεται παντού ενωμένη και πανευτυχής με τον 11χρονο Μάντοξ (Maddox), τον 8χρον Παξ (Pax), την 7χρονη Ζαχάρα (Zahara), την 6χρονη Σιλό (Siloh) και τα 4χρονα δίδυμα Νοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne) να ανυπομονούν να ντυθούν παρανυμφάκια στον γάμο των γονιών τους.

Ζωή Κίττα