Κιμούλης: Ο άνδρας που δεν «έφαγε» ΠΟΤΕ χυλόπιτα!

27.11.2012
το βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες θα πρέπει να μπει ο Γιώργος Κιμούλης ως τον μοναδικό άνδρα στον κόσμο που δεν τον έχει απορρίψει ποτέ γυναίκα!

Ναι, η μόνη χυλόπιτα που έχει φάει ο γνωστός ηθοποιός, είναι το ζυμαρικό και καμία άλλη, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος, δεν τον έχει απορρίψει ποτέ γυναίκα! Και μην απορείς, διότι γίνεται. Και τον τρόπο τον αποκαλύπτει ο ίδιος, έτσι για να μας λύσει την απορία, αλλά και να μάθουν τα αρσενικά.

«Η απόρριψη δεν φτάνει σε μένα γιατί είναι ακραία ευγενικός ο τρόπος με τον οποίο κινούμαι προς ένα πλάσμα που μου αρέσει» δηλώνει στην εφημερίδα News. Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας το μυστικό. .

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να το φέρω σε δύσκολη θέση ούτε μία στο εκατομμύριο. Εννοείται πως δεν ακολουθώ αυτή τη στάση, για να μην εισπράξω την άρνηση! Το λέω αυτό και ας ξέρω πως μπορεί να μην με πιστέψει κανένας. Δεν έχει καμία σημασία, εγώ ξέρω».

Κι εξηγεί ότι δεν θέλει να φέρει καμία γυναίκα σε δύσκολη θέση... «Καθώς τις περισσότερες φορές χειρότερα νιώθει αυτός που απορρίπτει, από αυτόν που απορρίπτεται...».