Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Δανδουλάκη!

28.11.2012
Εντύπωση είχε προκαλέσει η εμφάνιση της Κάτιας Δανδουλάκη στο τελευταίο Live του Dancing with the stars, όπου ξεκίνησε με δαντελένια τουαλέτα και στη συνέχεια έριξε πάνω της μία γούνα.

Μάλιστα, έδειχνε αρκετά... απρόθυμη και χωρίς όρεξη, ενώ ο φακός σε ένα γρήγορο πέρασμα την «τσάκωσε» να χασμουριέται. Και μπορεί στα social media να «οργίασαν» με την εμφάνιση της και τα σχόλια να έδωσαν και να πήραν, όμως, υπήρχε εξήγηση.

Η Δανδουλάκη πήγε στο Live με υψηλό πυρετό και στη διάρκεια αυτού (ήταν και... Μπεν Χουρ σε διάρκεια) η κατάσταση της όλο και χειροτέρευε. Ως άψογη, όμως, επαγγελματίας προσπάθησε να ανταπεξέλθει στο ρόλο της ως κριτής και μόλις το live τελείωσε, επέστρεψε στο σπίτι για να ξεκουραστεί. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε, ο υψηλός πυρετός δεν έλεγε να υποχωρήσει και το βράδυ της Δευτέρας μπήκε στο νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από βαριάς μορφής γρίπη κι επειδή ο οργανισμός της είναι καταπονημένος από το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα και το συνεχές τρέξιμο, οι γιατροί τής συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο και να της χορηγήσουν αντιβίωση. Οι γιατροί πιστεύουν ότι μέχρι το Σάββατο θα επιστρέψει κανονικά στη σκηνή του θεάτρου "Κάτια Δανδουλάκη".