Είναι έγκυος η Κατερίνα Παπουτσάκη;

30.11.2012
Καλεσμένη στο Πρωινό mou ήταν το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Παπουτσάκη και η εμφάνιση της στην εκπομπή μάς έκανε να υποψιαστούμε ότι μπορεί και να παίζει... εγκυμοσύνη για την ηθοποιό.

Τα σημάδια αρκετά και τα υπονοούμενα περισσότερα, ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την καλεσμένη της. Η Παπουτσάκη "έσκασε" μύτη με φαρδιά μπλούζα και τη ρίζα στο μαλλί να βγάζει μάτι, ενώ δεν περνούσε απαρατήρητη η γλυκύτητα στο πρόσωπό της. Κάτι που σχολίασε και η Σκορδά, όταν η κουβέντα πήγε στη μητρότητα, προκαλώντας αμηχανία στην Παπουτσάκη, η οποία με αινιγματικό χαμόγελο δήλωσε απλά "είμαι καλά".

Στη συνέχεια η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θέλει να γίνει μητέρα και πως είναι πια στην κατάλληλη ηλικία. «Ναι θα ήθελα να γίνω μαμά. Νομίζω ότι είμαι και στην κατάλληλη ηλικία, νομίζω πως είναι καλά τώρα. Θα ήταν υπέροχο να έχεις παιδιά σε μικρότερη ηλικία, αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη».

Όσο για το κόστος που ενδεχομένως να έχει στην καριέρα της η μητρότητα, η Παπουτσάκη ούτε το σκέφτεται ούτε και την απασχολεί. «Εγώ ουσιαστικά δουλεύω 14 χρόνια, έχω ζήσει συγκινήσεις, χαρές, έχω δεχτεί αυτό το πράγμα σε μεγάλη έκταση. Είμαι αρκετά χορτασμένη, δεν το σκέφτομαι έτσι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λες να είναι πράγματι έγκυος η Παπουτσάκη και να δικαιωθεί η Μαρία Ηλιάκη που το είχε "δει" πριν ένα μήνα; Τότε που η ηθοποιός είχε πάει καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη;