"Η ζωή μου άρχισε όταν γνώρισα τη Νικόλ [Κίντμαν]"

30.11.2012
Αυτό που νιώθει ο Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) για τη σύζυγό του δεν είναι έρωτας… Είναι κάτι πολύ παραπάνω και δεν ντρέπεται να το βροντοφωνάξει.

Ο 45χρονος τραγουδιστής της κάντρι παντρεύτηκε τη Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) το 2006 και έχουν μαζί δύο κορούλες, την 4χρονη Σάντεϊ Ρόουζ (Sunday Rose) και την 2 ετών Φέιθ (Faith).

Η άγρια ζωή με το αλκοόλ και τις καταχρήσεις που έκανε ο Ούρμπαν είναι γνωστή. Όμως αυτό ήταν την π.Ν. (προ Νικόλ) εποχή.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Κιθ μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα "The Mirror" η γνωριμία του με τη σύζυγό του στάθηκε σταθμός στη ζωή του σε τέτοιο βαθμό, που σχεδόν δεν μπορεί να το εκφράσει με λόγια.

"Δεν θα έλεγα ότι η στιγμή που γνωριστήκαμε άλλαξε τη ζωή μου, γιατί ήταν πολύ περισσότερο από αυτό. Στην ουσία τότε ήταν που η ζωή μου ξεκίνησε. Μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω. Η γνωριμία μου με τη Νικόλ με άγγιξε τόσο βαθιά", παραδέχτηκε ο Κιθ Ούρμπαν συμπληρώνοντας ότι πριν από αυτό δεν είχε ιδέα τι έκανε.

"Τώρα ξέρω ακριβώς τι μου συμβαίνει και όλα γύρω μου έχουν αποκτήσει νόημα", συνεχίζει ο τραγουδιστής τονίζοντας πόσο "πολύ πολύ τυχερός" νιώθει που γνώρισε κάποια σαν την "Νικ" με την οποία μοιράζονται την ίδια ιδεολογία.

Μα τι έρωτας και αυτός! Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς το… στραπάτσο από το οποίο είχε βγει και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό από το διαζύγιό της από τον Κρουζ (Cruise) τότε τα αισθήματα πρέπει να είναι εξίσου αμοιβαία.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Κιθ Ούρμπαν εξήγησε γιατί έδωσαν στη μεγάλη τους κόρη αυτό το όνομα (Sunday=Κυριακή).

"Για μένα, η Κυριακή ήταν η πιο μοναχική μέρα της εβδομάδας γιατί δεν είχα παρέα. Όλοι ήταν με τις οικογένειες τους. Όταν, όμως γνώρισα τη Νικόλ, η Κυριακή έγινε η αγαπημένη μου πέρα γιατί την περνούσαμε πάντα μαζί. Και εκείνη ένιωθε ακριβώς το ίδιο, και έτσι συμφωνήσαμε ότι αν κάναμε κάποια στιγμή παιδάκι θα το ονομάζαμε έτσι".

Ζωή Κίττα