Βίσση - Κανάκης: Τα κρυφά ραντεβού και οι φήμες

06.12.2012
Ένα νέο παρεάκι έχει γεννηθεί τον τελευταίο καιρό στη showbiz αποτελούμενο από την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Κανάκη.

Οι δυο τους κάνουν στενή παρέα και με κάθε ευκαιρία βρίσκονται από κοντά. Κι ενώ εσύ είσαι καλοπροαίρετος άνθρωπος και δε σου πάει το μυαλό στο πονηρό, έρχεται το Ciao και βάζει φιτιλιές. Γιατί, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, η Βίσση όταν συναντά τον παρουσιαστή δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ φροντίζουν να συναντιούνται όλο και περισσότερο.

Μάλιστα, οι συναντήσεις γίνονται κυρίως στη Θεσσαλονίκη και σε απόμερα μαγαζιά ώστε να μην γίνονται στόχος των φωτορεπόρτερ. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από φιλία ενώ κάποια άλλοι υποστηρίζουν πως είναι απλά φίλοι.

Για να μη σου πούμε το άλλο. Βίσση και Κανάκης ανταλλάσσουν μηνύματα και ειδικά τις μέρες μετά το ατύχημα της «απόλυτης» τα τηλέφωνα πήραν φωτιά. Βρε λες; Αν και πριν λίγο καιρό, πάλι κάποιοι είχαν αναρωτηθεί αν ο Κανάκης είναι απλά φίλος με γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας...

Μήπως να κόψει την παρέα με γοητευτικές κυρίες και να περιοριστεί μόνο στον Γιάννη Λάτσιο; Τέτοιες χρεώσεις ούτε η... Εφορία δεν κάνει!