Ρομπ & Κρίστεν: τώρα τσακώνονται για τον γάμο!

06.12.2012
Ε, θα μας τρελάνουν αυτοί οι δύο! Τη μια χωρίζουν την άλλη τα φτιάχνουν, μετά… εγκυμονούν και τώρα μαλώνουν για το πού θα παντρευτούν!

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) έχουν ξεπεράσει όλα τα άλλα προβλήματά τους και αυτές τις μέρες προσπαθούν να συμφωνήσουν ως προς το μέρος όπου θα παντρευτούν.

Πριν από λίγο καιρό, οι φήμες θέλησαν την 22χρονη ηθοποιό έγκυο, μετά τον Ρομπ να σχεδιάζει να την παρατήσει για τα Χριστούγεννα και τώρα πηγές του αμερικανικού "ΟΚ!" αναφέρουν ότι το ζεύγος ετοιμάζεται για την κουλούρα και ταλαντεύεται "ανάμεσα στο Λονδίνο ή κάπου τελείως… εξωτικά".

"Πριν ξεσπάσει το κέρατο, το σχέδιο ήταν να γίνει ο γάμος κοντά στο σπίτι του Ρομπ στην Αγγλία. Όμως μετά το σκάνδαλο η οικογένεια Πάτινσον δεν βλέπουν την Κρίστεν με το ίδιο μάτι και τα σχέδια αναγκαστικά αλλάζουν λίγο", μεταφέρουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι "κρυφός πόθος του Ρόμπερτ είναι οι δικοί του να συγχωρήσουν την αγαπημένη του".

Όσο για την Στιούαρτ, λέγεται ανυπομονεί να γίνει μανούλα και ο λόγος είναι… η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller). Ο Ρομπ είναι κολλητός με τον σύντροφο της ηθοποιού, Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge) και τα δύο ζευγάρια έκαναν πολύ παρέα τελευταία.

Η Κρίστεν έζησε από κοντά το μωράκι της Μίλερ και του Στάριτζ και θέλει ένα δικό της. Τόσο απλά. Αντε… με το καλό!

Ζωή Κίττα