Ιδού η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο!

12.12.2012
Η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) κατέλαβε την πρώτη θέση στην εντυπωσιακή –πραγματικά- λίστα ανδρικού διαδικτυακού περιοδικού.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του AskMen.com ψήφισαν για την πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο και η 22χρονη πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής επιτυχίας "Παιχνίδι Πείνας" πέτυχε ξεκάθαρη νίκη ανάμεσα στους 2,4 (!) εκατομμύρια... ψηφοφόρους.

Επιχειρώντας να ερμηνεύσει το αποτέλεσμα ο αρχισυντάκτης Τζέιμς Μπάσιλ (James Bassil) απέδωσε τη νίκη στη… "φεσκαδούρα" και τη χαμηλών τόνων παρουσία της.

Η περσινή νικήτρια, Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) βρέθηκε στη 12η θέση ενώ την πρώτη πεντάδα, μαζί με την Τζένιφερ συμπληρώνουν η Μίλα Κούνις (Mila Kunis), η Κέιτ Άπτον (Kate Upton), η Ριάνα (Rihanna) και η Έμα Στόουν (Emma Stone).

Όσο για την προσωπική ζωή της πιο ποθητής γυναίκας στον κόσμο; Η Λόρενς είναι ζευγάρι με τον συνομήλικο συνάδελφό της, Νίκολας Χάουλτ (Nicholas Hoult) από το 2011 όταν και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "X-Men: First Class", όμως στόχος της είναι "να μην απασχολεί με αυτά τα ΜΜΕ". Και φαίνεται ότι τα καταφέρνει μια χαρά.

Ζωή Κίττα