Βικτόρια Μπέκαμ: χοντρό φτύσιμο στις Spice Girls

12.12.2012
Δεν φάνηκε και πολύ φιλική απέναντι στις "συναδέλφους" της η Πος. Γιατί άραγε;

Πρεμιέρα για το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ που βασίζεται στα τραγούδια των "Spice Girls" και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας πήραν φωτιά. Και οι κακές γλώσσες, όμως, αφού τους δόθηκε πολλή τροφή!

Οι πέντε τραγουδίστριες που έγραψαν ιστορία στην εποχή τους (!) ξαναβρέθηκαν μαζί για να απολαύσουν το έργο και να καμαρώσουν τις επιτυχίες τους από μια άλλη οπτική γωνία.

Έλα όμως που υπήρξε κάτι πολύ παράξενο στην όλη υπόθεση.

Ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλες οι Spice Girls με σύσσωμες τις οικογένειές τους, τέσσερις από αυτές περπάτησαν στο κόκκινο χαλί αγκαλιά και μία με τα… αγόρια της.

Ναι, ναι… Πολύ καλά το φανταστήκατε. Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) σνόμπαρε τρελά τα υπόλοιπα κορίτσια και έφτασε μαζί με τον Ντέιβιντ (David) και τους τρεις γιους τους, ποζάροντας με τη γνωστή κατεβασμένη… μούρη.

Η Τζέρι Χάλιγουελ (Gerri Hallywell), η Έμα Μπάτον (Emma Button), η Μελ Μπι (Mel B) και η Μελ Σι (Mel C) φόρεσαν τα καλά τους πολύχρωμα ρούχα και τα πιο αστραφτερά τους χαμόγελα και έφτασαν με φανερή διάθεση να διασκεδάσουν.

Η Πος, από την άλλη, φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι (!) με άσπρο πουκάμισο και ήταν –για ακόμη μια φορά- σαν να την είχαν δείρει. Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε ότι είχε το σακάκι ρηγμένο στους ώμους –τύπου… βαρύμαγκας- όλη την ώρα.

Ακόμη και όταν στο τέλος της παράστασης οι Spice Girls ανέβηκαν στη σκηνή –ναι, ναι, εκεί τους έκανε τη χάρη αλλά ήταν τελείως σαν υποχρέωση- ακόμη και τότε, το σακάκι έτσι ήταν στους ώμους. Τι να πει κανείς;

Και σε περίπτωση που κανείς έχει απορία, "Όχι, η Βικτόρια δεν πήγε στο πάρτι που δόθηκε προς τιμή τους μετά την παράσταση". Προτίμησε να επιστρέψει στο σπίτι. Ε, ήταν και η Χάρπερ (Harper) μόνη…

Οι υπόλοιπες βέβαια, του έδωσαν και κατάλαβε… Τα 4/5 των Spice Girls Τραγούδησαν, χόρεψαν και γλέντησαν με την καρδιά τους. Όχι που θα καθόταν να σκάσουν…

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το τραγούδι "Viva Forever" που χάρισε το όνομά του στο μιούζικαλ, το οποίο υπογράφουν οι δημιουργοί του "Mama Mia", του διάσημου μιούζικαλ με τα τραγούδια των Abba.

Ζωή Κίττα