Βοσκόπουλος: Ο πιο φτωχός σύζυγος

13.12.2012
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Γιατί, μπορεί για πολλά χρόνια να ήταν ο «πρίγκιπας» της νύχτας, όμως σήμερα ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει καταθέσεις λιγότερες κι από έναν... ιπποκόμο.

Για να μη σου πω ότι τούτη τη στιγμή είναι ο πιο φτωχός σύζυγος Ελληνίδας βουλευτή!!! Αυτό, δηλαδή, προκύπτει από το πόθεν έσχες της Άντζελας Γκερέκου, όπου δημοσιοποιείται και η περιουσία του Βοσκόπουλου.

Και που καμία σχέση δεν έχει με το ένδοξο και πλούσιο παρελθόν του «πρίγκιπα». Ξέρεις πόσες είναι οι καταθέσεις του Τόλη; Μόλις 0, 77 ευρώ!!! Μου ρίχνει 5 λεπτά ο «άρχοντας». «Φτωχιά», όμως, σε σχέση με άλλους συναδέλφους της (γιατί σε σχέση με εμάς είναι... φραγκάτη) είναι και η σύζυγος, αφού δήλωσε καταθέσεις ύψους 6.726 ευρώ, ενώ το συνολικό της εισόδημα ανέρχεται στις 70.843 ευρώ.


Μπορεί, όμως, το ζεύγος να μην έχει ρευστό, αλλά από ακίνητα μια χαρά το πάνε. Η χαρά του κράτους για φόρους και χαράτσι, αφού στην κατοχή τους έχουν 18 ακίνητα παρακαλώ. Χώρια επενδύσεις σε χρεόγραφα και τέσσερα οχήματα, ένα εκ των οποίων είναι πάνω από 3.000 κυβικά.

Τώρα, με 77 λεπτά σε καταθέσεις πώς μπορείς και συντηρείς ακίνητα και αυτοκίνητα είναι μία απορία που θα παραμείνει... απορία.