Μητρόπουλος: Ληστής τον τραυμάτισε με μαχαίρι

14.12.2012
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην πολυκατοικία, που μένουν ο Τάσος Μητρόπουλος και η Νένα Χρονοπούλου.

Ο πάλαι ποτέ «Ράμπο» των γηπέδων επιβεβαίωσε μέσα από ένα εφιαλτικό συμβάν τον τίτλο που του είχαν αποδώσει, αφού ήρθε αντιμέτωπος με επίδοξο ληστή και παρά τον τραυματισμό του, κατάφερε και τον εξουδετέρωσε. Ήταν στις 2 το μεσημέρι, όταν χτυπούσε επίμονα το κουδούνι του σπιτιού τους.

Η Χρονοπούλου ρώτησε ποιος είναι, αλλά δεν πήρε απάντηση. Άρχισε να ανησυχεί, αφού τις τελευταίες μέρες στην περιοχή υπάρχουν κρούσματα, όπου άγνωστοι χτυπούνε τα κουδούνια κι εξαφανίζονται. Ο Μητρόπουλος για να καθησυχάσει τη σύζυγό του, κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας για να δει τι συμβαίνει.

Δεν παρατήρησε κάποια ύποπτη κίνηση κι έτσι αποφάσισε να κατέβει στο λεβητοστάσιο. Εκεί, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν Γεωργιανό, τον οποίο ρώτησε ποιος είναι. Ο άγνωστος άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο. Ο Μητρόπουλος, όμως, δεν το έβαλε κάτω και μες στα αίματα, πάλεψε με τον ένοπλο ληστή, τον οποίο και ακινητοποίησε.

Η Νένα κάλεσε την αστυνομία και σε λίγα λεπτά του πέρασαν χειροπέδες. Ο Γεωργιανός υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να τραυματίσει κανέναν και ότι χτυπούσε τα κουδούνια γιατί έψαχνε τη γυναίκα του που εργαζόταν σε ένα από τα διαμερίσματα. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί στα χέρια του μαχαίρι.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τού έκανε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και τα πράγματα θα ακολουθήσουν τη νομική οδό. Η Χρονοπούλου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και ο γιος της Χρήστος που έζησε το σκηνικό.

Πηγή: Espresso