Τρελό "σπασικλάκι" η Μις Υφήλιος 2012

20.12.2012
Τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο κέρδισε για φέτος μια 20χρονη αμερικάνα καλλονή.

Η Ολίβια Κούλπο (Olivia Culpo) από την πολιτεία του Ροντ Άιλαντ που έφερε το στέμμα πίσω στις ΗΠΑ πρώτη φορά από το 1997, έχει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία να δώσει για τον εαυτό της.

Εκτός από τα προφανή κάλλη της, η Ολίβια αυτοχαρακτηρίζεται "σπασικλάκι τσελίστρια" και εντυπωσιάζει καθώς καμία από τις δύο ιδιότητες δεν είναι συνηθισμένες σε καλλιστεία.

Εξίσου ασυνήθιστο είναι και το σχετικά χαμηλό ύψος της που με 1,66 μ. κανείς δεν μπορεί να τη χαρακτηρίσει "πρώτο μπόι", ενώ τα καστανά μαλλιά και μάτια της ξεφεύγουν επίσης από το κλισέ της ξανθιάς αμερικάνας καλλονής.

Η Κούλπο κέρδισε τις υπόλοιπες 88 συνυποψήφιές της στη λαμπερή εκδήλωση που έγινε στο καζίνο Planet Hollywood του Λας Βέγκας, υπό την αιγίδα του πολυεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump), εντυπωσιάζοντας τόσο στις εμφανίσεις με μαγιό και τουαλέτα, όσο και στις ερωτήσεις.

Με δύο γονείς μουσικούς η αγάπη της Ολίβια για το πεντάγραμμο ήταν μοιραία. Η ίδια είναι δεινή τσελίστρια που έχει μάλιστα παίξει τσέλο δίπλα στον διάσημο μουσικό Γιο Γιο Μα (Yo-Yo Ma). Η 20χρονη ταυρίνα στο ζώδιο (έχει γενέθλια στις 8 Μαΐου), είναι το τρίτο από πέντε αδέλφια, τα οποία επίσης σπούδασαν μουσική σε διαφορετικά όργανα το καθένα και μεγάλωσε σε ένα σπιτικό με βαθιές ιταλικές ρίζες.

Εκτός από το τσέλο που μελετούσε από τη δευτέρα Δημοτικού, έχει σπουδάσει επίσης και φωνητική.

"Σπασικλάκι τσελίστρια" χαρακτηρίζει η ίδια η Ολίβια τον εαυτό της και ανυπομονεί να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της με τη νέα της ιδιοτητα.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Μις Φιλιππίνες, και στην Τρίτη η Μις Βενεζουέλα. Η δική μας, Βασιλική Τσιρογιάννη, παρότι εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, δεν κατάφερε να μπει στην τελική 16άδα και να κερδίσει κάποιον τίτλο.

Ζ. Κ.