Το τρίο... γνωστού ζεν πρεμιέ & η πρώτη φορά σε τραπέζι

20.12.2012
Ποιό Βασιλόπουλος, ποιός Χειμωνέτος και ποιός Τατσόπουλος! Γιατί ο αριθμός είναι σημαντικός και οι προαναφερόμενοι είχαν πολλές σεξουαλικές εμπειρίες αλλά τώρα έρχεται η σειρά άλλου γνωστού ηθοποιού να αποκαλύψει τα μυστικά του κρεβατιού του.

Ο λόγος για το ζεν πρεμιέ Γιώργο Χρανιώτη που σε συνέντευξη του στο περιοδικό "ΕΓΩ" οαποκάλυψε καυτές λεπτομέρειες της ερωτικής του ζωή.

"Έχω φτάσει κοντά να εθιστώ στο σεξ. Κάποια στιγμή η ζωή μου δεν είχε άλλο ενδιαφέρον πέρα από το να φέρνω γυναίκες στο σπίτι. Έχει τύχει μια φορά, να πάω με τρείς γυναίκες στη Μύκονο. Αυτό ήταν το μάξιμουμ. Ήμουν 23 χρονών και χάρηκα πολύ που μου συνέβη, γιατί ήταν το απωθημένο μου".

Και δεν σταματά εκεί, ο ταύρος... Γιώργος. Μας αποκαλύπτει και το πώς συνέβη η πρώτη του φορά στο σεξ:

"Στα δεκαεπτά μου στο Ξυλόκαστρο, με μια Γαλλίδα, τη Ζόρζια. Ήμασταν στο δάσος, σε ένα τραπέζι. Με πήρε από το χέρι και όταν τελείωσε η πράξη, τη ρώτησα: Με πόσες γυναίκες νομίζεις ότι έχω πάει; Μου απαντάει πέντε με δέκα και χάρηκα, γιατί δεν ήθελα να της δείξω ότι ήταν η πρώτη μου φορά".

Πάντως για να μην νομίζεις πως ο ηθοποιός δεν μπορεί να ζήσει δίχως σεξ, αποκαλύπτει πως έχει κάνει και τη σεξουαλική του αποχή για τρεις μήνες αφού ήτο ερωτευμένος με ένα κορίτσι που δεν μπορούσε να το έχει!

H Kατίνα