Σκάνδαλο: Η Άντερσον, το στήθος και τα... φράγκα!

08.01.2013
Δεν μας τα λέει καλά η σέξι ξανθιά που είδε πάλι το ονοματάκι της στα πρωτοσέλιδα δίπλα σε πολλά… ερωτηματικά.

Αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) στην κυριολεξία δεν αφήνει καμία δουλειά να πάει χαμένη, προκειμένου να ανταπεξέλθει –όπως τονίζει η ίδια- στα χρέη που έχει προς την εφορία. Και όχι μόνο!

Με αυτή τη λογική, η 45χρονη σταρ που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική επιτυχία "Baywatch" αποφάσισε να συμμετάσχει στη φετινή σεζόν του βρετανικού "Dancing On Ice".

Και δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι πλασαρίστηκε από την αρχή ως το μεγάλο όνομα του σόου, η Παμ ήταν η πρώτη διάσημη που είδε την έξοδο. Για κάποιον λόγο όμως, δεν φάνηκε τόσο στεναχωρημένη.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Οι παραγωγοί του σόου στήριξαν πολλά στην Άντερσον και όπως είχε ακουστεί, της πρόσφεραν συμβόλαιο £150.000 για τη συμμετοχή της.

Όμως όπως προέκυψε μετά την αποχώρησή της, η Παμ πήρε ακριβώς αυτά τα χρήματα για τις δύο χορογραφίες της στον πάγο διάρκειας 90'' και 60'' η καθεμιά. Άρα, με απλά μαθηματικά, η Άντερσον πληρώθηκε £1.000 για κάθε δευτερόλεπτο που εμφανίστηκε στην πίστα του πάγου. Ε… γιατί να στεναχωρηθεί τότε; Μια χαρά τα κατάφερε.

Πάντως, σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τον λόγο της αποχώρησής της, η Παμ έριξε τις ευθύνες στο… στήθος της που την πρόδωσε "για ακόμη μια φορά".

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί το κορμάκι της ζουμερής ξανθιάς δεν άντεξε το βάρος του μπούστου της και κάποια στιγμή το άφησε να… ξεχυθεί. Βέβαια οι υπεύθυνοι της γκαρνταρόμπας ήταν προετοιμασμένοι για το ατύχημα (!) και είχαν φροντίσει να καλύψουν τη θηλή με μια ασημένια χιονονιφάδα, όμως το "κακό" έγινε.

Ζ. Κ.