Καρντάσιαν: τελικά δεν θα "πουλήσει" το παιδί της

08.01.2013
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της 32χρονης ριάλιτι σταρ το θέμα λατρεύτηκε από τα μίντια. Να όμως που μια εξέλιξη ξαφνιάζει.

Με δεδομένη τη "δουλειά" της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) –που δεν είναι άλλη από το να πουλάει τον εαυτό της με όποιον τρόπο μπορεί, όπως και η υπόλοιπη πολυμελής οικογένειά της- μόνο έκπληξη προκαλεί η φήμη που θέλει την ίδια και τον σύντροφό της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) να απέρριψαν ήδη πρόταση $3 εκατομμυρίων για τις αποκλειστικές φωτογραφίες του παιδιού τους μόλις γεννηθεί.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, το ζευγάρι δέχεται καθημερινά βροχή από προτάσεις –παντός είδους- και είναι σίγουρο ότι δεν θα ζυγίζονται κατάλληλα από τους μέλλοντες γονείς, όμως να που φαίνεται ότι σε αυτή τη "μεγάλη" διαφωνούν ήδη.

Πληροφορίες θέλουν τον Κάνιε να "κλωτσάει" καθώς ναι μεν αγαπά την Κιμ και έχει δεχτεί τη ζωή και το επάγγελμά της, όμως φαίνεται ότι θέλησε να βάλει κάπου μια γραμμή.

Εννοείται φυσικά ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς και η απόφαση μπορεί να μην είναι καν οριστική. Ωστόσο δεν είναι και λίγες οι κακές γλώσσες που υποστηρίζουν ότι οι Κίμυε (όπως ονομάζονται χαρακτηριστικά οι Κιμ και Κάνιε) μέχρι και θεώρησαν το ποσό "προσβολή" μπροστά στα $4.1 εκατομμύρια που πήραν οι Μπραντζελίνα (Brangelina) για τις φωτογραφίες της Σιλό (Shiloh) το 2006 και στα $14 εκατομμύρια για τα δίδυμα δύο χρόνια μετά.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δώρισαν όλα τα χρήματα στο φιλανθρωπικό ίδρυμα με το όνομά τους όπου χρησιμοποιήθηκαν καταλλήλως.

Στο μεταξύ, άλλα δημοσιεύματα θέλουν τον Γουεστ και την Καρντάσιαν να αγόρασαν μια υπερπολυτελή έπαυλή αξίας $11 εκατομμυρίων στο Μπελ Ερ της Καλιφόρνια και την ετοιμάζουν για τη μεγάλη τους άφιξη. Με το καλό.

Ζ. Κ.