Τζέσικα Σίμπσον: Πρέπει να μάθω να κλείνω τα... πόδια μου!

16.01.2013
Δεν μασάει τα λόγια της η 32χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας και εξηγεί γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμη, με τον δικό της τρόπο!

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) γέννησε την κορούλα της, Μάξουελ (Maxwell) πριν από οκτώ μήνες και είναι ήδη έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Στο μεταξύ κουλούρα ακόμη δεν έχει βάλει με τον αρραβωνιαστικό της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson).

Πήγε λοιπόν καλεσμένη στην εκπομπή του Τζέι Λένο (Jay Leno) και απάντησε ειλικρινά στο "γιατί", όπως μπορείτε να δείτε και στο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

"Είχαμε ορίσει δύο διαφορετικές ημερομηνίες, αλλά με γκαστρώνει συνέχεια", απάντησε αφοπλιστικά η Τζέσικα και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια της υποσχέθηκε να είναι πιο προσεκτική και "να φροντίσει να κρατήσει τα πόδια της κλειστά (!)" την επόμενη φορά.

Με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης της η Σίμπσον αποκάλυψε ότι ο πελαργός ήρθε χωρίς να το έχουν προγραμματίσει φυσικά ως αποτέλεσμα "μιας νύχτας πάθους" όπου προφανώς οι ορμόνες της είχαν πάθει σοκ".

Όσο για τα κιλά που θα ξαναπάρει ενώ μόλις είχε καταφέρει να τα χάσει, η μέλλουσα μανούλα υποστήριξε πως ούτε καν το σκέφτηκε. "Χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα που δεν ανεβαίνω καν στη ζυγαριά", ομολόγησε συμπληρώνοντας όμως πως αυτή τη φορά θα προσέχει περισσότερο.

Στην πρώτη τη εγκυμοσύνη η σταρ είχε πάρει 30 ολόκληρα κιλά, τα οποία και έχασε με τη βοήθεια των Weight Watchers, των οποίων και έγινε επίσημος εκπρόσωπος –και συνεχίζει να είναι.

Στη συνέχεια της συνέντευξης μίλησε και τα επαγγελματικά της σχέδια που περιλαμβάνουν μια νέα ριάλιτι εκπομπή που θα προβάλλεται στο NBC –οπότε θα είναι και συνάδελφοι με τον Τζέι Λένο- και θέμα θα έχει τη... ζωή της.

Αναμένουμε λοιπόν.

Ζ. Κ.