Ο Τσάρλι Σιν θα γίνει... παππούς!

16.01.2013
Αυτά και αν είναι νέα! Ο 48χρονος σταρ περιμένει εγγονάκι!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) πρόκειται να γίνει παππούς!

Ο διάσημος ηθοποιός που απασχόλησε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ με τις "πομπές" του πέρσι, έχει μια κόρη 28 χρονών από τον πρώτο του γάμο με το κορίτσι του από το σχολείο, Πόλα Πρόφιτ (Paula Profit), την Κασάντρα Εστεβέζ (Cassandra Estevez), η οποία το 2010 παντρεύτηκε τον δικό της αγαπημένο από τα χρόνια του σχολείου, Κέισι Χάφμαν (Casey Huffman).

Τώρα, το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο του παιδί και ο Σιν δεν μπορεί να το πιστέψει.

"Εγώ, παππούς; Δεν ξέρω Ντέιβ. Μοιάζει σαν να είναι έτοιμος να κοπεί ο κόσμος στα δύο", αστειεύτηκε ο Τσάρλι ενώ όταν ο Λέτερμαν τον ρώτησε αν πιστεύει ότι θα είναι καλός σε αυτό τον ρόλο, εκείνος ήταν αποκαλυπτικός: "Ε, ναι… Γιατί μπορείς να το αφήνεις το παιδί όταν θέλεις".

Εκτός από την Κασάντρα, ο Τσάρλι Σιν έχει ακόμη τέσσερα παιδιά. Την 8χρονη Σαμ και την 7χρονη Λόλα από τον γάμο του με την Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) και τα τρίχρονα δίδυμα Μπομπ και Μαξ από την τρίτη του –επίσης πρώην- σύζυγο, Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller).

Ζ. Κ.