Λιζ Χάρλεϊ: Προσέχω πολύ την κάθε μπουκιά

22.01.2013
Στα 47 της χρόνια η διάσημη πολυπράγμων βρετανίδα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και αποκαλύπτει πώς τα καταφέρνει.

Η Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) ποζάρει απαστράπτουσα για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του "Tatler Russia" ενώ στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό υπογράμμισε το γνωστό… "κόποις κτώνται".

"Προσέχω τι τρώω κάθε στιγμή γιατί καθώς μεγαλώνουμε πρέπει να προσέχουμε πολύ περισσότερο αν θέλουμε να μείνουμε αδύνατες. Βέβαια, όσο μεγαλώνεις, η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνεις το σούπερ αδύνατο δεν είναι και τόσο γοητευτικό", εξήγησε η Λιζ ξεκαθαρίζοντας ότι κοκαλιάρα δεν θα τη δούμε ποτά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Χάρλεϊ ρωτήθηκε αν και πότε θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, Σέιν Γουορν (Shane Warne).

"Θα θέλαμε πολύ να παντρευτούμε και είναι βασική προτεραιότητά μας, όμως ακόμη δεν τα καταφέραμε και υπάρχει σε αυτό μια λογική λόγω απόστασης καθώς η μισή οικογένεια είναι στην Αυστραλία και η άλλη μισή στην Αγγλία" απάντησε η Λιζ, η οποία απαρίθμησε όλες τις προτεραιότητές της ως εξής:

"Ο Ντάμιεν έρχεται πάντα πρώτος, η δουλειά δεύτερη ενώ η προσπάθεια να είμαι καλή φίλη στους φίλους και καλή αρραβωνιαστικιά στον αρραβωνιαστικό μου τρίτη. Από εκεί και πέρα… το χάος", ολοκλήρωσε η Λιζ η οποία πρόσφατα "έβρισε" έξω από τα δόντια μια δημοσιογράφο που "τόλμησε" να ενοχλήσει τον αγαπημένο της.

Ζ. Κ.