Απίστευτο: Η Χρονοπούλου αδελφή με γνωστό τραγουδιστή

23.01.2013
Μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Νένα Χρονοπούλου και γνωστό τραγουδιστή, που μέχρι πρότινος ήταν κολλητός της φίλος, είδε το φως της δημοσιότητας.

Η γνωστή ηθοποιός μετά από 34 χρόνια έμαθε με τεστ DNA ότι είναι αδέλφια με τον Στάθη Ξένο. Η αποκάλυψη – «βόμβα» έγινε πριν από τρεις μήνες, όταν η Χρονοπούλου επισκέφθηκε τον Ξένο για επαγγελματικούς λόγους, αφού υπογράφει κάποια τραγούδια στη νέα δισκογραφική του δουλειά.

Η ιστορία που ακολουθεί θυμίζει έντονα ασπρόμαυρη μελό ταινία της δεκαετίας του 60, που την βλέπουμε κάνα μεσημέρι Κυριακής σε μικρό κανάλι και γελάει το χειλάκι μας με το δακρύβρεχτο σενάριο. Ξέρεις, αυτό που μάνα λίγο πριν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο, αποκαλύπτει στο παιδί της το ένοχο μυστικό που κουβαλούσε όλα τα χρόνια, ότι δηλαδή πατέρας του δεν είναι ο πατέρας του, αλλά ένας άλλος άνδρας. Μάλιστα, έχει και μία αδελφή από τον ίδιο πατέρα, που είναι διάσημη και (ω τι τραγικό παιγνίδι της μοίρας) είναι η καλύτερη του φίλη και συνεργάτης.

Και να που τα σενάρια, ακόμη και τα μελό, είναι βγαλμένα από τη ζωή. Κι έρχεται η Χρονοπούλου εν έτει 2013 να ζήσει ένα τέτοιο. Ο Ξένος, όπως διαβάζουμε, της αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό, ότι δηλαδή είναι αδέλφια από τον ίδιο πατέρα! Το σοκ για εκείνη ήτο μεγάλο, όπως άλλωστε και για τον Ξένο, όταν η μητέρα του τού αποκάλυψε την αλήθεια.

Μετά το αρχικό σοκ, οι δυο τους έκαναν τεστ DNA, όπου κι επιστημονικά αποδείχτηκε ότι είναι αδέλφια. Η Χρονοπούλου άνοιξε την αγκαλιά της και υποδέχτηκε με αγάπη τον αδελφό της, όπως και η οικογένεια της. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, ο γιος της ήδη τον φωνάζει «θείο Στάθη». Κι εννοείται ότι η επαγγελματική τους σχέση συνεχίζεται κανονικά.

Μεταξύ μας, ωραία ιστορία για... Πακέτο. Το έχασε το θεματάκι η Βίκυ Χατζηβασιλείου....

Πηγή: Tlife