Τζένιφερ Λόρενς: σκορπά τον τρόμο με τα μικρόβια!

27.01.2013
Η νεαρή διάσημη ηθοποιός ήταν πολύ άρρωστη μέχρι πολύ πρόσφατα και οι συνάδελφοί της δεν την πολυ-πλησιάζουν!

Μετά τη Χρυσή Σφαίρα που κέρδισε για την ερμηνεία της στην ταινία "Οδηγός Αισιοδοξίας" (Silver Linings Playbook) η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) "αρίστευσε" και στην απονομή της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογράφου το Σάββατο, όμως δεν ήταν εκεί να παραλάβει το βραβείο της.

Η συν-πρωταγωνίστριά της στην ταινία, Τζάκι Γουίβερ (Jacki Weaver) δέχτηκε το βραβείο εκ μέρους της εξηγώντας ακριβώς τι κράτησε την 22χρονη σταρ μακριά.

"Θα παραλάβω εγώ το βραβείο εκ μέρους της. Η καημένη η Τζεν είναι πολύ άρρωστη. Έχει πνευμονία", εξήγησε η Γουίβερ ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας, Μπρους Κοέν υποστήριξε πως η πρωταγωνίστριά του "κλάταρε" από την πίεση.

Όσο για τη χθεσινή απονομή των Screen Actors Guild Awards; Ο Κοέν θεωρεί πολύ πιθανό η Τζένιφερ να έκανε οικονομία δυνάμεων για να εμφανιστεί σε αυτή την εκδήλωση, όπως και έκανε.

Η Λόρενς εμφανίστηκε στην απονομή των SAG όπου κέρδισε επίσης το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου και αστειεύτηκε πολύ για την "καραντίνα" στην οποία την έβαλαν οι συνάδελφοί της.

"Δεν με πλησιάζει κανείς... Φοβούνται για τα μικρόβια", "γκρίνιαξε" χαριτωμένα στην Τζουλιάνα Ράνσικ (Julianna Rancic) στο κόκκινο χαλί "βροντοφωνάζοντας" ότι "δεν έχει τίποτα, είναι μια χαρά"!

Ζ. Κ.