Γιατί είδαμε τα μπούτια τις Λόρενς στα SAG;

28.01.2013
Είναι σίγουρα η χρονιά της νεαρής ηθοποιού φέτος αφού σαρώνει όλα τα βραβεία. Όμως φαίνεται ότι τη "μάτιασαν" γιατί είχε δύο μαζεμένες "στραβές".

Η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) ανησύχησε φίλους και συναδέλφους τις τελευταίες μέρες καθώς διαγνώστηκε με πνευμονία και μάλιστα για τον λόγο αυτό δεν παραβρέθηκε στα βραβεία της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογράφου το Σάββατο.

Χθες το βράδυ, όμως, έλαμψε στην τελετή για τα SAG (Screen Actors Guild Awards), όπου κέρδισε ακόμη ένα βραβείο παρόλο που ένα ατυχηματάκι παραλίγο να την ανεβάσει στη σκηνή... γυμνή.

Η 22χρονη ηθοποιός επέλεξε για την απονομή μια μπλε σκούρη στράπλες τουαλέτα του Κριστιάν Ντιόρ, η οποία αποτελούνταν από τρία κομμάτια, ένα παραπάνω, δηλαδή, από το αρχικό σχέδιο. Η Τζένιφερ ήθελε το φόρεμά της να έχει και ουρά, αλλά -όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί- το πλήρωσε ακριβά.

Μόλις άκουσε το όνομά της δια στόματος Ρόμπερτ ντε Νίρο (Robert de Niro) η Λόρενς κατενθουσιάστηκε και άρχισε να φιλά όλο τον κόσμο στον δρόμο της. Ήταν τέτοια η χαρά της που προφανώς δεν κατάλαβε ότι το φόρεμά της είχε πιαστεί κάτω από την καρέκλα κάποιου με αποτέλεσμα να σκιστεί με τη φούρια που είχε η Τζένιφερ να ανέβει στη σκηνή.

Όμως και όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί δεν "μάσησε" η νεαρή ηθοποιός, έκανε ένα "τσακ" και έβγαλε τελείως το κομμάτι με αποτέλεσμα να φανούν τα μπουτάκια της ανάμεσα στα δύο εναπομείναντα κομμάτια τόσο ανάμεσα στα τραπέζια όσο και επάνω στη σκηνή.

Μικρό το κακό...
Ζ. Κ.