Θεοδωρίδου: Απέλυσε συνεργάτη λόγω... Παπαρίζου;

28.01.2013
Μπορεί η σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Έλενα Παπαρίζου να είναι φιλική και οι δύο γυναίκες επί πίστας να απολαμβάνουν τη συνεργασίας τους

όμως η πρώτη διαχωρίζει τα προσωπικά με τα επαγγελματικά θέματα. Τι σημαίνει αυτό; Η Θεοδωρίδου δε δίστασε να δώσει τέλος στη μακροχρόνια συνεργασία της με στενό συνεργάτη όταν διαπίστωσε πως εκείνος δεν είχε κάνει όλα όσα του είχε ζητήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μεσημεριανής Μελέτη, η τραγουδίστρια πριν την έναρξη των εμφανίσεων της με την Παπαρίζου είχε ζητήσει να είναι το πρώτο όνομα του σχήματος και το πρόγραμμα της να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Το όνομα της μπήκε πρώτο στη μαρκίζα, αλλά τελικά ο χρόνος της επί πίστας ήταν ίδιος με αυτόν της Έλενας.

Και δεν ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα. Το σχήμα, χαρακτηρίστηκε από πολλούς αδύναμο, με τους δεύτερους καλλιτέχνες να μην είναι κατάλληλοι ώστε να το στηρίξουν. Υπεύθυνος για την επιλογή του σχήματος ήταν ο μάνατζερ κι έτσι η Θεοδωρίδου διέκοψε τη συνεργασία μαζί του.

Οι δυο τους, συνεργάζονταν για πολλά χρόνια, αλλά το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πολλά σύννεφα πάνω από την επαγγελματική τους σχέση.