Χώρισε γνωστή ηθοποιός

28.01.2013
Άδοξο τέλος μετά από 4,5 χρόνια έλαβε η σχέση γνωστής ηθοποιού με τον επιχειρηματία συντροφό της κι ενώ πολλοί περίμεναν ότι το ζευγάρι σύντομα θα επισημοποιούσε τη σχέση του.

Ο λόγος για την Μαρία Ναυπλιώτου και τον Γιώργο Ψάλτη που ήταν ζευγάρι από το 2008. Οι δυο τους για αρκετό καιρό κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία τραβήχτηκε στο Μουσείο Μπενάκη το 2008, όταν κυκλοφόρησε και η ποιητική συλλογή του εφοπλιστή.

Ναυπλιώτου και Ψάλτης είχαν πολλά κοινά και αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια. Έτσι, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι ο έρωτας τους θα έφτανε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, η πραγματικότητα, τους διέψευσε.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μιας και δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν από το περασμένο καλοκαίρι.

«Τελευταία δεν υπήρχε ενθουσιασμός στη σχέση τους. Έδειχναν καλά, αλλά μάλλον είχαν πάρει διαφορετικούς δρόμους. Μπορεί να τους ένωναν πολλά, αλλά μάλλον αυτά που τους χώριζαν ήταν περισσότερα» υποστηρίζει άτομο από το περιβάλλον τους.

Οι επισκέψεις της ηθοποιού στο σπίτι του εφοπλιστή στα βόρεια προάστια έχουν σταματήσει εδώ και μήνες, ενώ αισθητή ήταν η απουσία του Ψάλτη από την θεατρική πρεμιέρα της Ναυπλιώτου τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πηγές η γοητευτική ηθοποιός έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Πηγή: Real Life