Τα ύστερα: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της η Χρουσαλά

29.01.2013
Όταν γεννήθηκε η κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα η μεγάλη απορία ήταν το όνομα που θα δώσουν στη μικρή.

Το ζεύγος είχε εκδηλώσει την επιθυμία να κινηθεί... παραδοσιακά, ανάμεσα δηλαδή στις δύο γιαγιάδες, αλλά αλίμονο για το μωρό, τα ονόματα είναι... μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μαριγώ η μία γιαγιά, Αγλαΐα η άλλη, απορούσες αν το μοντέρνο ζεύγος Πατίτσας – Χρουσαλά θα αποδειχθεί τόσο παραδοσιακό.

Αλλά και μόνο η εικόνα της Μαριγώς Λαιμού (μάνα Λέοντα) και το βλέμμα που έριξε στις κάμερες όταν τη ρώτησαν αν θα ήθελε να πάρει το όνομά της η μικρή, δεν άφηνε μεγάλα περιθώρια για να καταλάβουμε ότι τα παιδιά θα «ψηφίσουν» δαγκωτό παράδοση.

Και ναι, όπως διαβάζουμε στο ΟΚ, η μικρή θα πάρει το όνομα Μαριγώ! «Ήθελαν να κινηθούν παραδοσιακά και κατέληξαν να τη βαφτίσουν Μαριγώ, όπως είναι και το βαφτιστικό όνομα της μητέρας του Λεό» αποκαλύπτει φίλη του ζευγαριού στο περιοδικό. Αλλά εδώ που τα λέμε το «Μαριγώ» δεν κολλάει με το σύγχρονο Life style και τα trendy ονόματα που έχουν άλλα παιδάκια του κύκλου κι έτσι το ζεύγος κάνει τη διαφορά.

Και θα φωνάζουν την μικρή Μάργκο! Προχώ; Η πρώτη και τελευταία φορά που ήξερα μια Μάργκο ήταν στην Τόλμη και Γοητεία η μελαχρινή που τα είχε με τον Μπιλ Σπένσερ κι έκανε παιδί με τον Κλαρκ.