Κίντμαν: "Επιτέλους κουνάω το πρόσωπό μου"

01.02.2013
Έχουν ειπωθεί πολλά για την παγωμένη έκφραση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού που όμως φαίνεται ότι πια αποτελεί παρελθόν.

Παρά τα όσα της καταλογίζουν, η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) επιμένει ότι "νυστέρι δεν έβαλε πουθενά επάνω της". Παραδέχτηκε όμως –με λύπη εξαιτίας του αποτελέσματος- ότι "με το Μπότοξ πειραματίστηκε αρκετά". Τέρμα όμως.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιταλική εφημερίδα "La Repubblica", η 45χρονη σταρ αποκάλυψε ότι ήταν άκρως δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα του μπότοξ στο πρόσωπό της.

"Πλαστική επέμβαση δεν έχω κάνει, όμως μπότοξ δοκίμασα. Δυστυχώς. Όμως τώρα το σταμάτησα και επιτέλους μπορώ να κουνήσω και πάλι το πρόσωπό μου", ομολόγησε η Κίντμαν χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει ακριβώς πόσο καιρό έκανε τις ενέσεις που "πάγωσαν" την κάθε έκφρασή της.

"Φορώ κρέμες με υψηλό δείκτη προστασίας, δεν καπνίζω και φροντίζω πολύ τον εαυτό μου", δηλώνει με περηφάνια η Νικόλ εξηγώντας ότι κατά τα άλλα, η νεανίζουσα όψη της οφείλεται ακριβώς σε αυτό και στα "καλά της γονίδια".

Η Νικόλ Κίντμαν είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή της κάντρι Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και έχουν δύο κόρες, την 5χρονη Σάντεϊ και την 3χρονη Φέιθ, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

Ζ. Κ.