Χάιντι Κλουμ: Κανείς δεν την αντέχει πια

04.02.2013
Κάτι την έχει "τσιμπήσει" φαίνεται την 39χρονη γερμανίδα καλλονή και ούτε ο αγαπημένος της δεν την αντέχει πια.

Μετά τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Σιλ (Seal) πριν από έναν χρόνο, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) έγινε ζευγάρι με τον σωματοφύλακά της Μάρτιν Κρίστεν (Martin Kristen) εκφράζοντας μάλιστα τον έρωτά της και δημοσίως.

Οι δυο τους λέγεται ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί, όμως φαίνεται ότι τώρα τελευταία κάτι έχει γίνει και η συμπεριφορά της Χάιντι κοντεύει να τον τρελάνει τον αγαπημένο της, φέρνοντάς τον διαρκώς σε πολύ δυσάρεστη θέση.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό καταγράφηκε –σύμφωνα με τις κακές γλώσσες- σε ένα πάρτι μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών τον Ιανουάριο.

"Η Χάιντι προκάλεσε μεγάλη σκηνή όταν ανέβηκε σε ένα τραπέζι και άρχισε να χορεύει προκλητικά. Και δεν έλεγε να κατέβει", μετέφερε πηγή του περιοδικού "Star" υπογραμμίζοντας ότι "τελευταία είναι ανυπόφορη".

"Ούτε οι φίλοι της την αντέχουν ούτε ο Μάρτιν, που αρχίζει να εκνευρίζεται πολύ από όλη την ιστορία", συνεχίζουν οι πηγές αποδίδοντας την "τρέλα" σε… κρίση ηλικίας.

Έχοντας σαφές "θέμα" με την -ανύπαρκτη- δουλειά της το πρώην σούπερ μόντελ λέγεται ότι έχει ταραχτεί από την ιδέα και μόνο ότι μεγαλώνει και ενδέχεται κάποιες πόρτες να κλείσουν κάποια στιγμή. Μήπως όμως έτσι, τις κλείσει πιο γρήγορα από το κανονικό;