Τι συμβαίνει με Χατζηγιάννη; «Σφάχτηκε» με το υπόλοιπο σχήμα;

04.02.2013
Τις τελευταίες μέρες, από τότε δηλαδή που έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποχωρεί από την Ακτή Πειραιώς, πολλά ακούγονται και λέγονται.

Οι φήμες οργιάζουν και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Οι, δε κακές γλώσσες δε σταματούν να λένε ότι ο Χατζηγιάννης αποχώρησε από το σχήμα μετά από τσακωμό που είχε με τους Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά.

«Σφάχτηκαν» σου λέει στα παρασκήνια, με τον αγαπημένο της Ζέτας Μακρυπούλια να ασκεί βέτο και να μη δέχεται να του περικόψουν το νυχτοκάματο. Και αυτό έφερε τη σύγκρουση και κατά συνέπεια την απομάκρυνση του από το πολύ πετυχημένο σχήμα. Είναι άραγε όλα αυτά αλήθεια; Έπαιζε όντως τέτοιο σκηνικό «σφαξίματος» και δεν ήμασταν εκεί να μαζέψουμε τα αίματα;

Όχι, δε συμβαίνει τίποτε τέτοιο. Η αποχώρηση του Χατζηγιάννη έγινε με μεγάλη δυσκολία, αλλά ήταν αναγκαστική. Το πρόγραμμα βλέπεις, πήρε παράταση για 36 εμφανίσεις και ο αοιδός που είχε μήνες τώρα προγραμματισμένες συναυλίες στο εξωτερικό, δεν μπορούσε να συνεχίσει

«Είναι πολύ λυπηρό που κάποιοι επιτήδειοι δράττονται της ευκαιρίας να αμαυρώσουν κάτι τόσο όμορφο. Σαφώς και δεν είναι αλήθεια, σε κανένα επίπεδο», δηλώνει ο Χατζηγιάννης, ενώ τα δημοσιεύματα διαψεύδει κατηγορηματικά και ο Ζουγανέλης.