Ουπς, ο Νταλάρας «καρφώνει» την Βίσση

04.02.2013
Ποιος είδε τον Γιώργο τον Νταλάρα και δε φοβήθηκε. Αστράψε και βρόντηξε ο καλλιτέχνης στην τελευταία του συνέντευξη

και από τα πυρά του δεν γλίτωσαν πολλοί συνάδελφοι του, ανάμεσα τους και η Άννα Βίσση. Ω ναι. Και τούτη παίζει να είναι και η πρώτη φορά που ο Νταλάρας αναφέρεται σε εκείνη. Βέβαια, η αναφορά του είναι μέσω μίας «ταβανόπροκας» νααα με το συμπάθιο.


«Όταν ήρθαμε και παίξαμε με το ΡΙΚ εδώ με τη Χαρούλα, την Άννούλα που ήταν τότε διαφορετικός άνθρωπος...», είπε χαρακτηριστικά ο Νταλάρας και το πιάσαμε το υπονοούμενο. Ο τραγουδιστής διαφωνεί ριζικά με την εμπορική στροφή της «απόλυτης» από τότε που χώρισαν επαγγελματικά και προσωπικά οι δρόμοι τους.

Γενικά, ο Νταλάρας ένα θέμα με τους συναδέλφους του που έχουν ως στόχο το χρήμα, το έχει. «Δεν θέλω να ανέβω στη σκηνή και να τραγουδήσω ό, τι τύχει και να παίξω εγώ και οι συνάδελφοί μου οτιδήποτε, σε έναν οποιοδήποτε χώρο, που σας προσφέρουν οτιδήποτε και μπαίνετε με οποιοδήποτε εισιτήριο... θέλω αυτό που κάνω να εμπεριέχει και εμένα».

Ωστόσο, παραδέχεται ότι και ο ίδιος έχει βγάλει χρήματα, απαντώντας έτσι στους επικριτές του. «Τι θέλετε να πω στον κόσμο; Ότι είμαι ασυνάρτητος; Πήγε καλά η ζωή μου, έβγαλα αρκετά χρήματα, μπορώ να ζήσω! Τώρα που ο κόσμος απελπίζεται, εγώ μπορώ να πάω σπίτι μου, να πατήσω το κουμπί και να έχω θέρμανση. Κάποιος άλλος δεν έχει»