Όλη η αλήθεια για την Χρύσα Ρώπα

04.02.2013
Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολλή κουβέντα κι έχουν γραφτεί ακόμη περισσότερα για την Χρύσα Ρώπα και την απόφαση της να μετακομίσει το Παρίσι.

Πριν λίγες μέρες, δημοσίευμα ήθελε τη γνωστή ηθοποιό να ζει στην πόλη του φωτός με το γιο της και μάλιστα να δουλεύει σε μεγάλο βιβλιοπωλείο για τα προς το ζην. Και ως...κερασάκι στη τούρτα ήταν το τέλος της φιλίας της (και συνεργασίας) με τον Λάκη Λαζόπουλου, μετά από τσακωμό. Ποια είναι η αλήθεια σε όλα αυτά;

Τι κάνει η Ρώπα στο Παρίσι και ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Λαζόπουλο; Η ηθοποιός ανέκαθεν είχε δεσμούς με την γαλλική πρωτεύουσα, αφού εκεί είχε σπουδάσει. Και για σπουδές επέστρεψε και τώρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η Ρώπα εδώ και μερικούς μήνες παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής σε πανεπιστήμιο της Σορβόννης, ενώ συγκατοικεί με το γιο της που επίσης σπουδάζει εκεί.

Από τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν υπήρχαν επαγγελματικές προτάσεις, η ηθοποιός αποφάσισε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της δημιουργικά, διευρύνοντας τους πνευματικούς της ορίζοντες. Όσο για τις σχέσεις της με τον Λαζόπουλο; Μόνο τεταμένες δεν είναι, αφού ο ηθοποιός την περασμένη εβδομάδα την επισκέφτηκε στο Παρίσι, ενώ στην παρέα τους προστέθηκε και η Χαρούλα Αλεξίου.