Εξαλλη η Αντέλ με τον πατέρα του παιδιού της

11.02.2013
Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια δεν έχει τη στήριξη που θέλει από τον αρραβωνιαστικό της και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να χωνέψει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Cover, η νεαρή τραγουδίστρια που πρόσφατα έγινε μανούλα νιώθει πως μεγαλώνει τον μικρό της γιο σαν ανύπαντρη μητέρα.

Ο αρραβωνιαστικός της Αντέλ, Σάιμον Κόνεκι (Simon Konecki) βρίσκεται εδώ και καιρό στη Βρετανία όπου διοργανώνει ένα φιλανθρωπικό γκαλά που ακούει στο όνομα Drop4Drop. Ο ίδιος υποστηρίζει πως πνίγεται στη δουλειά τη στιγμή που η Αντέλ βρίσκεται στο Λος Άντζελες μαζί με το νεογέννητο γιο τους.

Η Αντέλ (Adele) είναι προτεινόμενη για Όσκαρ για την ερμηνεία της στο θεματικό τραγούδι της ταινίας ''Skyfall'' και η νεαρή τραγουδίστρια έχει από τις αρχές του χρόνου εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα του θεάματος για να κάνει την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των βραβείων που θα προηγηθούν των Όσκαρ.

Η απόσταση αυτή έχει γίνει τροχοπέδη για το ζευγάρι αφού εκείνη νιώθει πως τη σημαντική αυτή στιγμή για την καριέρα της, ο σύντροφός της είναι εξαφανισμένος.

Η Αντέλ έχει θυμώσει ακόμα περισσότερο που τη στιγμή αυτή η οικογένεια που έχει δημιουργήσει είναι κομματιασμένη.

Η 24χρονη τραγουδίστρια έχει τόσο στρες που κάνει ακόμα και υπνοθεραπεία για να χαλαρώσει. Έτσι κι αλλιώς, φροντίδα του νεογέννητου γιου της την έχει κάνει να χάσει τον ύπνο της. Κάθε μέρα ξυπνά από τις 6 το πρωί ενώ τα περισσότερα βράδια έχει να δώσει το παρόν στο κόκκινο χαλί κάποιας εκδήλωσης.

Κι αν οι θαυμαστές της περιμένουν από την τραγουδίστρια νέα κομμάτια, θα περιμένουν πολύ, αφού ασχολείται μόνο με νανουρίσματα και τονίζει πως θα αργήσει να ετοιμάσει νέο δίσκο.

Κ.Π