Στο σφυρί το λοφτ του Τομ Κρουζ

12.02.2013
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 50χρονος σταρ ετοιμάζεται να πουλήσει το διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη, χωρίς τη μεσολάβηση μεσιτικού γραφείου.

Το ακίνητο βρίσκεται στον δέκατο όροφο ενός συγκροτήματος πολυτελών διαμερισμάτων στην περιοχή του Ιστ Βίλατζ και είναι στην κατοχή του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) από την εποχή που χτίστηκε, το 1984.

Η τιμή που ζητάει ο 50χρονος ηθοποιός για το διαμέρισμα των 204 τετραγωνικών μέτρων με τις δύο κρεβατοκάμαρες και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, είναι 3 εκατομμύρια δολάρια (2,239 εκατομμύρια ευρώ), ενώ για άγνωστους λόγους δεν έχει αναθέσει τη δουλειά σε μεσιτικό γραφείο.

Επίσης για άγνωστους λόγους, ο ίδιος είχε βάλει να… χαμηλώσουν τα ταβάνια του συγκεκριμένου σπιτιού στα 2,70 μ., ενώ όλες οι άλλες 41 ιδιοκτησίες του συγκροτήματος είναι πιο ψηλοτάβανες.
Οι φαρμακόγλωσσες εκτιμούν ότι ήταν μια κίνηση που έκανε τον σχετικά μικροκαμωμένο γόη (ύψους 1,70 μ.) να αισθάνεται ψηλότερος γιατί ένιωθε να χάνεται σε ένα τόσο ψηλοτάβανο σπίτι.

Ο Κρουζ και η Χολμς έμεναν στο διαμέρισμα αυτό μέχρι τον χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το τελευταίο διάστημα μένει άδειο καθώς ο ιδιοκτήτης του βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας "All you need is Kill" με συμπρωταγωνίστρια την Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt).

Ταυτόχρονα βέβαια, πετάγεται από εδώ κι από εκεί για τις ανάγκες προώθησης του Jack Reacher, μιας γκανγκστερικής περιπέτειας στη δεκαετία του '30 που είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στη Ελλάδα στο τέλος του χρόνου- όπως έκανε προ μηνός με την επίσκεψη του στη Νότια Κορέα όπου τρέλανε τις θαυμάστριες του, οι οποίες σπρωχνόντουσαν για μια πόζα μαζί του στο κινητό τους, αντί για τα καθιερωμένα αυτόγραφα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κρουζ ήταν το περασμένο Σάββατο, για την τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και (BAFTA) στο Μέιφερ του Λονδίνου, όπου κράτησε ένα πολύ χαμηλό προφίλ.