Κρουζ: Είναι στα καλά της η Σούρι ή όχι;

15.02.2013
Στα δικαστήρια θα τρέχει για λίγο καιρό ο διάσημος ηθοποιός καθώς πρόκειται να εκδικαστεί μήνυση που κατέθεσε εναντίον περιοδικού. Όμως τα πράγματα δεν είναι απλά.

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) είχε μηνύσει το περιοδικό "Life & Style", που είχε υποστηρίξει ότι εκείνος είχε παρατήσει τη Σούρι (Suri), για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας το ποσό των $50 εκατομμυρίων.

Τώρα όμως που η δίκη πλησιάζει το περιοδικό βγαίνει στην αντεπίθεση απαιτώντας να πάρει μερικές βασικές, για την υπεράσπισή του, πληροφορίες.

Έτσι, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύονται στον Hollywood Reporter, το "Life & Style" ζητά να μάθει πολύ προσωπικές λεπτομέρειες από τη σχέση του 50χρονου σταρ και της κόρης του τόσο λίγο πριν όσο και μετά το διαζύγιό του από τη μαμά της, Κέιτι Χολμς (Katie Holmes).

Επίσης οι δικηγόροι του περιοδικού αναρωτιούνται σχετικά με την "συναισθηματική, ψυχολογική και νοητική κατάσταση της Σούρι" μετά τον χωρισμό των γονιών της και απαιτούν να έχουν αποδείξεις περί του "φυσιολογικού ή μη" αυτών.

Στα ίδια έγγραφα φαίνεται ότι ζητούνται επιπλέον οι ακριβείς λεπτομέρειες της επαφής που έχει ο Κρουζ με την κόρη του καθώς και το πρόγραμμα των συνευρέσεών τους.

Και η ιστορία δεν σταματά εκεί καθώς στις απαιτήσεις του περιοδικού εμπλέκεται και η Σαϊεντολογία. Ανάμεσα στα όσα ζητά το "Life & Style" είναι να μάθει τον "ακριβή ρόλο" που έπαιξε η εκκλησία στη συχνότητα και ποιότητα των επισκέψεων του Τομ στην εξάχρονη κόρη του.

Με τη σειρά τους, οι δικηγόροι του Κρουζ ζήτησαν να μάθουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις πηγές του περιοδικού και πώς επικοινωνούν μαζί τους.

Αν τελικά η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, αυτό δεν θα συμβεί πριν από τον επόμενο χρόνο –το νωρίτερο- και θα διαρκέσει περί τις 5 μέρες.

Κατά τα άλλα, όπως έγινε γνωστό σήμερα το $2 εκατομμυρίων λοφτ του Τομ Κρουζ που ο σταρ είχε βγάλει στο σφυρί γιατί "δεν άντεχε άλλο τις αναμνήσεις που κουβαλούσε" τελικά πουλήθηκε. Πάμε γι' άλλα!

Ζ. Κ.