"Μίλα, πρόσεχε! Ο Άστον θα κερατώσει κι εσένα"

15.02.2013
Και εντελώς ξαφνικά, η γυναίκα με την οποία κεράτωσε την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) ο Άστον Κούτερ (Ashton Kutcher) ανέλαβε να προειδοποιήσει τη νυν σύντροφο.

Η Σάρα Λεάλ (Sara Leal) είναι η Τεξανή με την οποία ο 35χρονος ηθοποιός απάτησε την επί έξι χρόνια σύζυγό του, και μάλιστα παραμονή της επετείου του.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε έφερε και το τέλος στον γάμο των δύο ηθοποιών αφήνοντας τον μεν Κούτσερ στην αγκαλιά της Μίλα Κούνις (Mila Kunis) –ύστερα από διάφορες άλλες περιπετειούλες- τη δε Μουρ στα… πατώματα!

Τώρα η 24χρονη καλλονή μιλά στην εφημερίδα "The Sun" για την εμπειρία της εκφράζοντας την "ανησυχία" της για το πόσο ήσυχη μπορεί να κοιμάται η Μίλα.

"Κάποιος που έχει απατήσει μια φορά, πάντα το ξανακάνει. Αν ήμουν στη θέση της Μίλα και είχα δίπλα μου έναν άντρα που είχε απατήσει τη γυναίκα του θα πρόσεχα πολύ, θα ήμουν καχύποπτη. Μέχρι που θα τρελαινόμουν κιόλας", παραδέχτηκε η Σάρα υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν τη βλέπει και τόσο αγχωμένη την Κούνις.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Λεάλ προχώρησε και σε λεπτομέρειες της συνεύρεσής της με τον Κούτσερ, με τον οποίο, όπως είπε έκαναν σεξ δύο φορές ενώ εκείνος "ήθελε και τρίο με τη φίλη της".

"Βρεθήκαμε στο ίδιο ξενοδοχείο και σε διπλανές σουίτες. Ήταν πολύς κόσμος στο δωμάτιό του και μας κάλεσε μέσα με τις φίλες μου. Έπιναν όλοι. Μας προσκάλεσε στην μπανιέρα που υπήρχε στη βεράντα και μπήκαμε. Δεν είχαμε μαγιό αλλά δεν πείραζε. Κάποια στιγμή, βγήκαμε, και ψάχνοντας για πετσέτες βρεθήκαμε στο μπάνιο. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και ξαναμπήκαμε στην μπανιέρα όπου συνεχίσαμε τα παιχνίδια με τη φίλη μου, τη Μάρτα, ενώ η άλλη φίλη, η Αλέξις τον ρώτησε μερικά πράγματα για εκείνον", συνέχισε η Σάρα εξηγώντας πως εκείνος δήλωσε "σε διάσταση".

Όσο για το αν ήξερε τα περί Μουρ, η Λεάλ απάντησε κοφτά "Ε, δεν ξέρω και όλα τα ζευγάρι στη σόουμπιζ". Μάλιστα…

Μετά ο Άστον, η Σάρα και η Μάρτα πήγαν στην κρεβατοκάμαρα όπου άρχισαν τα χάδια και τα φιλιά. "Εκείνος έδειχνε ότι δεν είχε πρόβλημα για τρίο, αλλά τελικά μείναμε μόνοι", εξήγησε η Λεάλ συμπληρώνοντας ότι έκαναν σεξ δύο φορές επί δύο ώρες.

"Ήταν πολύ τρυφερός και όλα έμοιαζαν απόλυτα φυσιολογικά", ομολόγησε μεταξύ άλλων η πέτρα του σκανδάλου, ενώ ταυτόχρονα δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό "αντροχωρίστρα" θεωρώντας ότι ο γάμος του Κούτσερ και της Μουρ είχε λήξει πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που βρέθηκε εκείνη στη ζωή του Άστον.

Ζ. Κ.